Situacija u zoološkom vrtu pod kontrolom nakon bekstva lavova (FOTO)

Jedan lav uspešno usmeren natrag u svoj kavez, dok je u drugog ispaljena strelica sa sredstvom za smirenje i očekuje se da će se i on uskoro naći iza rešetaka

  • 0

Zoološki vrt u nemačkom gradu Lajpcigu je danas saopštio da je, nakon bekstva dva lava iz kaveza tokom noći, jutros uhvatio jednog lava, dok je drugi uspavan sredstvom za smirenje, čime je situacija stavljena pod kontrolu.

LAVOVI POBEGLI iz nacionalnog parka, šetaju slobodno ulicama, ceo grad strepi!

U tom incidentu niko nije povređen, a još nije utvrđeno kako su dva mlada lava uspela da pobegnu iz dela u kojem borave te velike mačke, saopštio je zoo-vrt, a prenela je agencija AP.

Zvaničnici vrta navode da je jedan lav uspešno usmeren natrag u svoj kavez, dok je u drugog ispaljena strelica sa sredstvom za smirenje i očekuje se da će se i on uskoro naći iza rešetaka.

Lavovi begunci, Madžo i Motšegetsi, rođeni su pre oko godinu dana u zoološkom vrtu u švajcarskom gradu Bazelu, a u vrtu u Lajpcigu borave od avgusta.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telehgraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA