≫ 

Terorista iz Pariza dobija u zatvoru pisma obožavateljki: Žele da ga upoznaju i preobrate u hrišćanina!

Žene iz Francuske, Nemačke i Belgije su slale pisma Abdeslamu, najčešće mu iskazujući podršku

  • 1

Salah Abdeslam, jedan od glavnih preživelih terorista koji su izveli prošlogodišnji napad u Parizu, dobijao je u zatvoru u belgijskom gradu Brižu pisma obožavateljki.

Pariz: Belgija imala ključne informacije o Abdeslamu

Kako sajt politico.eu prenosi današnje pisanje holandskog lista "Het njusblad", žene iz Francuske, Nemačke i Belgije su slale pisma Abdeslamu, najčešće mu iskazujući podršku.

Holandski dnevnik piše da su neke od tih žena izrazile želju da upoznaju muškarca koji stoji iza bombaških napada u kojima je u novembru prošle godine ubijeno 130 ljudi.

Jedno od pisama napisala je žena koja je želela da Abdeslama preobrati u hrišćanina, dok je druga žena koja živi u briselskom kvartu Molenbek, iz kojeg potiče i terorista kojeg je policija tu uhapsila 18. marta, u pismu Abdeslama izvestila o najnovijim dešavanjima u njihovom kraju.

Žena koja je Abdeslamu poslala pismo nekoliko nedelja nakon terorističkih napada u Briselu 22. marta napisala je da želi da ga vrati na pravi put.

Abdeslam, koji je uhapšen u Briselu nekoliko dana pre bombaških napada u glavnom gradu Belgije zbog umešanosti u teroristički napad u Parizu, u aprilu je iz Briža prebačen u francuski zatvor u Fleri-Merožiju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alien

    30. septembar 2016 | 23:56

    Sad zovite emisiju sve za ljubav I na farmu obavezno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA