NABAVLJALA ZATVORENICIMA TELEFONE: Uhapšena radnica Okružnog zatvora

S. S. (46) se sumnjiči da je primila novac u iznosu od 90 evra i 14.000 dinara kako bi na protivpravni način omogućila da zatvorenik poseduje mobilni telefon u Okružnom zatvoru, što je strogo zabranjeno

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su radnicu Okružnog zatvora u Smederevu zbog sumnje da je primila novac kako bi jednom zatvoreniku dostavila mobilni telefon i tako mu omogućila pogodnost na koju zatvorenici nemaju pravo, saopšteno je danas.

 

Kako je navodi, S. S. (46) iz Smedereva uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja.

 

Ona je osumnjičena da je, kao radnica Okružnog zatvora u Smederevu, primila novac u iznosu od 90 evra i 14.000 dinara, kako bi jednom zatvoreniku dostavila mobilni telefon i tako mu protivpravno omogućila pogodnost na koju zatvorenici nemaju pravo dok se nalaze na odsluženju zatvorske kazne.

 

Policijski službenici su, prilikom hapšenja, kod osumnjičene našli i oduzeli mobilni telefon i novac.

 

Osumnjičenoj je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti predata osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ninini

    5. oktobar 2016 | 20:47

    Jel mislite da je to jefini telefon u zatvoru. Pretresite malo celije. Pa oni i poruke salju iz zatvora ljudi oni zive super. Ne rade jedu piju na teret radnikA.

  • MinaGogi

    6. oktobar 2016 | 14:06

    Sitna boranija. One koji uzimaju sa bar pet nula vise da oslobadjaju ove zlocince niko ne sme ni da pogleda :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA