VODILI LJUBAV NA RASTANKU, A ONA GA OPTUŽILA ZA SILOVANJE? Ovo su detalji hapšenja mladića u Zaječaru

Devojka tvrdi da ju je mladić uz pretnju bombom uvukao u auto, odvezao u šumarak i silovao, dok mladić kaže da su njih dvoje vodili ljubav na rastanku jer je trebao da ode u inostranstvo zbog posla

  • 13

Zbog sumnje da je preksinoć uz pretnju bombom naterao devojku (19) iz Zaječara da sedne u njegov automobil, nakon čega ju je odvezao van grada i silovao u šumi, uhapšen je Boranin M. J. (23) na graničnom prelazu Horgoš, kada je pokušao da napusti zemlju.

Silovao ženu u Zaječaru, pa pobegao ka Horgošu!

Prema rečima izvora iz istrage, devojka je u nedelju uveče prijavila da ju je M. J. oteo i silovao.

- Osumnjičenog smo najpre tražili u njegovoj kući, ali pošto ga tamo nije bilo, za M. J. je raspisana poternica. Trenutno je sve u fazi provere, nastojimo da utvrdimo priče i uhapšenog i devojke, jer se oni međusobno optužuju - kaže izvor iz istrage za Informer.

Naime, devojka je ispričala da je slučajno srela M. J. u centru Zaječara, dok se on sa prijateljima vozio kolima.

- Predložio joj je da uđe u kola s njim, ali je ona to navodno odbila. Devojka u prijavi tvrdi da joj je M. J. tada zapretiio da će joj baciti bombu na kuću i raznetu nju i njenu porodicu, pa je u strahu pristala da uđe u vozilo - objasnio je izvor za ovaj list.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Devojka je u prvi momenat pomislila da će je M. J. odvesti u neki kafić, ali je silovito počeo da vozi ka izlazu iz grada.

- Molila ga je da zaustavi auto, međutim M. J. se na to nije obazirao, već ju je odvezao do šumark ana putu prema Boru i tu ju je izveo iz kola. Devojka tvrdi da se opirala, ali ju je snažniji M. J. uvukao u šumarak i silovao. Osumnjičeni ju jezatim pustio da ode, ali joj je ponovo zapretio da će je razneti bombom ako iko kaže šta joj se dogodilo te večeri. Devojka je ipak odmah otišla u zaječarsku policiju i prijavila da je silovana.

Na njenu sugestiju da će M. J. pobesti iz zemlje, raspisana je poternica za njim.

- Osumnjičeni je izgledao potpuno šokiran zbog hapšenja. Nije poricao da se prethodne večeri video sa devojkom iz Zaječara, ali je tvrdio da su imali ugovoren sastanak. Kazao je da se dobro poznaju odranije, da su se više puta sastajali i priznao je da su imali seks u šumarku, ali je tvrdio da to nije bilo silovanje, već da je sve bilo uz njen pristanak. Kako je rekao, vodili su ljubav na rastanku, jer je ona znala da on ide u inostranstvo da radi. Tvrdio je da nije bežao iz zemlje, već da je normalno krenuo na rad kao gastarbajter - naveo je izvor blizak istrazi.

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru su potvrdili da je M. J. uhapšen po njihovoj poternici, ali da u interesu istrage ne mogu ništa da kažu dok im osumnjičeni ne bude priveden na saslušanje. Da li će biti predloga za produženje pritvora i pokretanje istrage, odlučiće se posle saslušanja obeju strana i eventualnih svedoka sastanka osumnjičenog i devojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    11. oktobar 2016 | 08:28

    Ako se dokaze da je kriv, odsjeci mu i ruke i noge... Ako se dokaze da je nevin, djevojku uslovnom kaznom prisiliti na rad i 80% plate da se uplacuje momku na racun.. da nadoknadi pretrpljenu stetu.

  • Salee

    11. oktobar 2016 | 08:55

    Ovo mi miriše na štimaljku.

  • Mirko&Slavko.

    11. oktobar 2016 | 13:40

    Ako je slagala,a to će se dokazati,ko sme onda sa njom bilo šta da ima...Zeznula se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA