VAPAJ DRAGANE, NEPOKRETNE MAJKE: Moju ćerkicu hoće da mi oduzmu jer se čuje buka iz stana (FOTO)

Majka iz Bora tvrdi da joj socijalni radnici oduzimaju dete na osnovu anonimne prijave

  • 6

Dragana Dragićević iz Bora i njen muž Nenad tvrde da ih je probudila socijalna radnica zbog prijave za nasilje u porodici. Ali, prijava protiv ove porodice podneta je anonimno i Dragana sumnja da se iza nje krije početak noćne more za nju, njenog supruga i ćerkicu Milicu. U Centru za socijalni rad u Boru ne žele da govore o ovom slučaju.

SALE MUTAVI IZREŠETAN IZ VOZILA U POKRETU: U likvidaciji učestvovali članovi CRNOGORSKIH KLANOVA

Kako Dragana kaže, po ulasku u stan, socijalna radnica pitala je njenog muža zašto su im ulazna vrata zaključana, dok je Draganu, koja je nepokretna, kritikovala zbog nenameštenog kreveta u spavaćoj sobi i nekoliko mrvica od hleba na stolu koje su ostale posle doručka.

- Pokušali smo da joj objasnimo, ali je ona odmah počela da vrši pritisak na oboje da priznamo nasilje u porodici. Terala je Nenada da kaže da me tuče, a Milicu da se izjasni koga više voli, mamu ili tatu - napisala je Dragana na svom Fejsbuk profilu.

Kako zbunjeni supružnici nisu znali šta da odgovore na ovo, socijalna radnica, kako tvrde, prelazi na imovinsko stanje i pita ih zašto su oteli stan Draganinim roditeljima, mada to, kako ova žena dalje piše, nema veze sa istinom.

- Pitala nas je i zašto radimo kod kuće iako sam u invalidskim kolicima, i čudila se što Milica ne ide u vrtić dok smo joj bezuspešno objašnjavali da nemamo novca za to. Na kraju je otišla, ali je rekla da sutra moramo da se nacrtamo u Centru za socijalni rad i to bez pisanog poziva. Govori nam i da će razmisliti šta će sa detetom. ONA ĆE DA VIDI ŠTA ĆE SA NAŠIM DETETOM! Odlazi, a mi ostajemo u strahu, uplakani - kaže Dragana.

Dragana i Nenad sumnjaju da prijava protiv njih uopšte postoji.

- Zbog nečije lažne prijave, moj muž je ispao nasilnik i budala, a ja budala i nesposobni retard - priča očajna Dragana.

Jedino što su supružnici priznali socijalnoj radnici je da znaju da podviknu jedno na drugo kao i u svakoj porodici, da ponekad viču svi na sve, kao i da znaju da puste.

- I dete se često dere kad se igra - piše Dragana.

U Centru za socijalni rad u Boru rekli su nam da direktorka ne može da razgovara sa nama, i da nemaju nikoga ko bi mogao da govori umesto nje. Na pitanje gde su socijalni radnici iz Centra, rečeno nam je da pozovemo tek u ponedeljak jer trenutno niko nije tu i neće dolaziti do kraja dana.

(J. Stakić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    14. oktobar 2016 | 14:50

    Socijalna praksa u Boru i celoj Srbiji je bezobrazna drska i bahata ?!A pola ih nije redovno na radnom mestu ?!oni drsko upravljaju ljudskim zivotima i dece a 80 posto nerealno?!BORITE SE I NEDAJTE VASE DETE ?!a gospoda iz socijalnog da odgovara za dolazak i pretnju bez termina?!

  • Paja patak

    14. oktobar 2016 | 15:45

    Dokle vise ovakva bahata stoka da odlucuje o sudbini dece.Nije to slucaj samo u Boru nego i u celoj Srbiji.Ne bi me cudilo da je ova socijalna radnica uzela pare od nekih stranaca da im obezbedi dete!

  • Suza

    14. oktobar 2016 | 17:27

    Ko su socijalni radnici? Ljudi koji su umislili da mogu da se igraju zivotima dece i ljudi. Sprovode strogocu tamo gde bi trebalo da pomazu, daju sebi za pravo da upadaju ljudima u kuce, prete, uzimaju im decu, izmisljaju razloge svoga postojanja. Za to vreme u centru grada pokusajte u kaficu da popijete kafu...da vam nekoliko njih ne pridje noseci one jadne bebe u narucju, bebe koje ne placu, ne pomeraju se, koje su verovatno nadrogirane nekim tabletama....a vi samo vidite ispruzenu ruku koja prosi..onda vam pritrcava bosonogo dete u dronjcima, koje budnim okom prati starija osoba sa strane...a nigde socijalnih radnika na vidiku. Ili su slabovidi kada su ovakvi slucajevi, ili su probirljivi po pitanju dece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA