BILJANA JEFTIĆ PRIZNALA DA JE UBILA NOVINARKU JAROSLAVU: Napala sam je drvetom, ali ne znam zašto

- Osećam se krivom za to što mi se stavlja na teret. Noćima i danima razmišljam i ne znam zašto sam je napala - rekla je Biljana Jeftić iz Rume, okrivljena za ubistvo Novosađanke

  • 3

Biljana Jeftić (50) iz Rume, okrivljena za ubistvo penzionerke Jaroslave Dugošije Dobrenov počinjeno 9. februara ove godine u kući u Ulici Nikole Tesle, kod Jodne banje u Novom Sadu, na početku glavnog pretresa priznala je ubistvo i izjavila da ne shvata zašto ga je počinila.

UBIJENA NOVINARKA U NOVOM SADU: Uhapšena žena koja ju je usmrtila udarcima flašom i panjem! (FOTO)

Ona se nalazi u pritvoru od 12. februara.

Optužnicom joj se stavlja na teret da je ubila penzionisanu novinarku Radio televizije Vojvodine, kod koje je ranije kao podstanarka u dvorišnom stanu živela njena ćerka. U optužnici se navodi da joj je zadala 20 uboda.

- Osećam se krivom za to što mi se stavlja na teret. Noćima i danima razmišljam i ne znam zašto sam je napala. Prijatno, fino i normalno me je dočekala i nije me provocirala. Dok je moja ćerka kod nje stanovala, imale smo fini odnos. Ostajem pri svemu što sam do sad u postupku iznela, ali želim da dodam da se u optužnici spominje nož, a ja ga nisam imala. Povrede sam nanala bocom, odnosno nekim drvetom koje je tu bilo. Njen telefon sam uzela da ona ne bi nekog zvala. Jako mi je žao zbog svega - izjavila je optužena.

Nastavak suđenja zakazan je za 25. novembar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • olalaaaa ovo su istineeee

    14. oktobar 2016 | 13:06

    ona u o dbranu stavlja da nezna zbog cega je ubila sto je laz zna vrlo dobro svaki ubica zna zasto i za koga je pocinio ubitstvo al isto tako odbranu priprema neznam sta mi bi gluposti odkud mis u macinim ustima ko shvati razumecee il je sam uleteo il ga maca stiglaaa ahaaa haaa

  • olalaaaa ovo su istineeee

    14. oktobar 2016 | 13:33

    dozivotna i priznanje zbog cega laz zaboraviii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA