Ako se već vidite u novom stanu za vas su tu stambeni krediti RAIFFEISEN banke!

Ako nameravate da rešite vaše stambeno pitanje, jednu od najvažnijih životnih odluka, Raiffeisen banka ima idealno rešenje za vas i to sa najnižom kamatom u dinarima

  • 0

Ukoliko želite da dugoročno rešite svoje stambeno pitanje, pouzdanog finansijskog saveznika i najbolje rešenje možete pronaći u stambenim kreditima Raiffeisen banke!

 

Posebne pogodnosti obezbedićete ukoliko se opredelite za stambene kredite u dinarima, koje banka odobrava uz rekordno nisku kamatnu stopu na našem tržištu - nižu od 5% na godišnjem nivou, bez valutnog rizika!

 

Uz to, ovaj kredit se odobrava u iznosu do 20 miliona dinara, sa rokom otplate do čak 30 godina.

 

Ako je Vaš izbor stambeni kredit indeksiran u evrima, u Raiffeisen banci takođe možete dobiti sredstva po konkurentnim uslovima.

 

Kao prva banka koja je domaćem tržištu ponudila stambene kredite, Raiffeisen banka poseduje bogato iskustvo i ekspertizu u ovoj oblasti, a njeni savetnici za stambene kredite će vam pomoći da odaberete model koji najviše odgovara vašim mogućnostima i potrebama.

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA