DOSADILA MU: Hrvat dao oglas u kojem prodaje taštu!

- Tašta je kao nova, sto posto tehnički ispravna. Pre dve godine rađena je generalka u ovlašćenom servisu KBC Rebro. Unutrašnjost kožna, svi originalni delovi, vredi pogledati - navodi se u oglasu

  • 0

Ivan Hrlić iz Andrijaševaca iz Hrvatske u šali je dao oglas da prodaje taštu, ali, kako kaže, ako bi mu došla ozbiljna ponuda ni trenutka ne bi razmišljao.

Hrlić je odlučio da se našali sa svojom taštom, pa je na internetu objavio oglas kako je prodaje. Oglas je bio sledeće sadržine:

Model: Tašta

Stanje: Očuvana, kvoca kao nova

Boja: Trula bež

Godina proizvodnje: 1945.

Pređeni kilometri: dva braka (prvi 15, drugi 18 godina)

Motor: Mesojed (dva takta)

Težina: 105 kg

Garažirana: Da

OPIS: Tašta je kao nova, sto posto tehnički ispravna, bez rđe. Pre dve godine rađena je generalka u ovlašćenom servisu KBC Rebro. Unutrašnjost kožna, svi originalni delovi, vredi pogledati! Može i da se iznajmi, tri meseca minimalno. Samo za ozbiljne kupce, kredit na "Master" ili "Amerikan" od 12 do 36 rata. Ne odgovaram na poruke, samo pozivi - prenosi portal news-bar.hr.

Marko, Ivanov tast, nije bio zadovoljan oglasom, ali je bio srećan što će Hrlić, ukoliko proda taštu, dobiti novac kojim će kupiti novi LCD na kojem će zajedno moći da prate Evropsko prvenstvo. Ivanova supruga MarijaIvanovu ideju  nije htela da komentariše zbog straha da bi ona mogla biti sledeći predmet kupoprodaje, s obzirom na to da mu nedostaje novca za ostatak opreme.

(I. Danić / Dnevnik.hr / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA