SEĆATE SE DEČAKA KOJI JE NESTAO PRE 25 GODINA U GRČKOJ? Pronađen predmet koji će rešiti ovu misteriju (VIDEO)

Tragajući sa Benovim ostacima istraživači su otkrili 1.500 godina staro groblje blizu imanja na kojem je dečak nestao

  • 0

Dečak iz Britanije Ben Nidham nestao je pre 25 godina na grčkom ostrvu Kos, a njegovo telo do danas nije pronađeno. Detektivi koji rade na slučaju nestanka malog Bena izjavili su da su pronašli "važan predmet" koji je pripadao dečaku i koji bi mogao da dokaže da je stradao u nesreći.

MISTERIOZNA SMRT: Tomislav je cele noći lupao komšijama. Našli su ga mrtvog na pločniku bez kapi krvi oko njega (FOTO)

Istraživački timovi smatraju da je Ben taj predmet nosio na dan nestanka, 24. jula 1991. godine, ali su odbili da otkriju za medije o kakvom je predmetu reč.

Toga dana Benova majka Keri je otišla na posao u obližnji hotel, a dečak je ostao sa dekom i bakom koji su sređivali imanje u mestu Iraklis. U jednom trenutku su shvatili da nema Bena. Do sada ga nisu pronašli, a policija je godinama primala brojne dojave iz različitih zemalja o nestalom dečaku.

Najnovije informacije su dospele u medije nakon što je Benova majka izjavila da se nada da grčki vozač bagera "gori u paklu" zbog smrti njenog sina.

Nova istraga pokazala je kako bi vozač bagera Konstantinos Barkas, poznat kao Dino, mogao da bude odgovoran za Benovu smrt jer je on tog 24. jula raščišćavao područje na kojem se Ben igrao. Pretpostavlja se da je on zakopao Benovo telo, a sve o smrti dečaka je ispričao prijatelju koji je to kasnije preneo policiji.

MISTERIJA STARA 17 GODINA: Dve tinejdžerke su nestale u požaru, niko i dalje ne zna gde su i da li su žive (FOTO) (VIDEO)

Barkas je preminuo od raka prošle godine. Njegova porodica je odbacila tvrdnje da je povezan s nestankom dečaka.

Tragajući sa Benovim ostacima istraživači su otkrili 1.500 godina staro groblje blizu imanja na kojem je Ben nestao. Iskopali su kosti najmanje petoro odraslih ljudi, ali nisu odmakli sa istragom o nestanku dečaka. Budući da je reč o vrednom nalazištu, policija je dalja iskopavanja prepustila arheolozima.

Na drugom terenu pronađeni su tragovi truljenja kostiju, za koje se analizom ispostavilo da pripadaju psu i nekoj vrsti slepog miša. Forenzičari i dalje ispituju sastav tla u nadi da će naći nove dokaze.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA