Dekica iz Valjeva prodavao marihuanu, u kući kod njega pronašli vagicu, pare i drogu

Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Valjeva, uhapsila ovog muškarca i odredila mu zadržavanje do 48 časova

  • 12

Valjevska policija uhapsila je T.M. (61) iz Valjeva zbog sumnje da je preprodavao drogu. Kako se navodi u policijskom saopštenju, u kući uhapšenog policija je pronašla osam kesica marihuane, elektronsku vagu, jedan mobilni telefon i novac u iznosu od 7.650 dinara.

 

HOLIVUDSKA POTERA U ARILJU: Policajci jurili auto, vozač dao gas i krenuo na njih. Ali desio se obrt (FOTO)

 

- On se tereti da je prodao kesu sa 10 grama zelene biljne materije nalik na marihuanu 22-godišnjem mladiću iz Valjeva, protiv koga će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga- navodi se u policijskom saopštenju.

 

Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Valjeva, uhapsila ovog muškarca i odredila mu zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičeni M. T. će u zakonskom roku biti doveden Višem javnom tužilaštvu.

 

(S.S.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • USA

    20. oktobar 2016 | 17:27

    MNOGO PARA MU NAŠLI POLA PENZIJE !

  • ACA B.

    20. oktobar 2016 | 13:07

    Kakva preozbiljna akcija nadaleko cuvenog Valjevskog odeljanja za narkotike,uhapsen je dekica sa 10 grama marihuane i skoro 7500 dinara.Za odeljenje ciji su bivsi nacelnik i inspektori uhapseni za prodaju vise kila heroina,ova vest je akcija je stvarno uspeh.

  • Marko

    20. oktobar 2016 | 12:51

    Indijska konoplja nije droga nego lek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA