Zbog velikog interesovanja produžava se promotivna prodaja ulaznica za predstave PETAR PAN NA LEDU!

Krenite sa Petrom Panom i Zvončicom do ledene Nedođije i ulepšajte novogodišnje praznike svojim najmilijima

  • 1

Zbog velikog interesovanja i brojnih molbi naše verne publike, promotivna prodaja ulaznica za predstave "Petar Pan na ledu" biće produžena do kraja oktobra. Ulaznice u promo periodu mogu se naći po cenama od 990, 1200, 1500 i 1800 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Šoping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Nove mogućnosti za kupovinu ulaznica za predstave "VIVALDIANNO" i "PETAR PAN NA LEDU"

"Petar Pan na ledu" izvodiće se od 23. do 25. decembra u Kombank Areni. Emininentni ruski klizači, dočaraće čuvenu avanturu večitog dečaka uz specijalne akrobatske efekte dajući novu dimenziju i uzbuđenje izvođenjima na ledu. Ovo je prva predstava na ledu do sad u Areni koja ima vidljivost u punom krugu, od 360 stepeni!

Foto: Promo Foto: Promo

Takođe, uvedene su i nove mogućnosti kupovine ulaznice za oba događaja koja su u organizaciji Arene - 3D koncert "Vivaldianno" i avantura za mališane “Petar Pan na ledu” koja podrazumeva kupovinu ulaznica na više mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke i banke Intesa. Za iznos od 3000 do 6000 dinara, moguća je kupovina na tri mesečne rate dok je za iznos preko 6000 dinara omogućena kupovina na 6 mesečnih rata. Ulaznice na rate mogu se kupiti na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma Omladine i Ušće Šoping centra.

Foto: Promo Foto: Promo

Predstave "Petar Pan na ledu" prikazivaće se u terminima:

Petak, 23.12. od 18.30h;

Subota, 24.12. od 11.30h, 15h i 18.30h

Nedelja, 25.12. od 11.30h i 15h

- Blistavno kao Las Vegas - The Times

- Ova veličanstvena fuzija zvuka, vizuelne umetnosti, kostima, akrobatike, plesa na ledu, koreografije, svetla i dizajna scene, upoznaće vas sa istančanim talentima koje ovaj svet još nije video u ledenim arenama - Planet.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gnojni Čibulj

    20. oktobar 2016 | 12:28

    Megatrend ekonomija na delu :D zbog velikog interesovanja snižavate cene? :D kada je povećana tražnja, onda cene idu gore, i obrnuto :D, sem ako ne radite na svoju štetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA