Ruski patrijarh Kiril pozvao na sveti rat protiv zla terorizma!

- Današnji rat protiv terorizma bi trebalo da bude zajednički poduhvat. Ovo nije samo borba Rusije. Ovo je borba svih zemalja, svi bi trebalo da se ujedinimo da savladamo ovo zlo - rekao je Kiril

  • 2

Ruski patrijarh Kiril pozvao je tokom posete Britaniji zemlje da se ujedine u borbi "protiv zla terorizma", ističući da tu borbu naziva "svetim ratom".

>>> MERKELOVA I OLAND NAPALI PUTINA: Bombardovanje Alepa je ratni zločin (FOTO)

- Današnji rat protiv terorizma bi trebalo da bude zajednički poduhvat. Ovo nije samo borba Rusije. Ovo je borba svih zemalja, svi bi trebalo da se ujedinimo da savladamo ovo zlo - rekao je Kiril u sredu uveče posle sastanka sa kraljicom Elizabetom i nadbiskupom od Kanterberija.

Kiril je dodao da je to rat koji "naziva svetim ratom", preneo je portal Politiko.

Portal napominje da ruski patrijarh nije naveo koja bi bila glavna meta tog rata.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imenjak

    21. oktobar 2016 | 13:25

    Sami nek on jase tog konja apokalipse bez nas

  • OBILIC

    21. oktobar 2016 | 19:37

    Isus nigde u toj bibliji ne pročitah da je vodio sveti rat. Sada sam zbunjen jerHRISTOS REČE KO SE MAČA LATI OD NJEGA CE BITI POSEČEN. DRUGA VERZIJA JE DALI JE NEKO NAPISAO BIBLIJU TAKO DA SE LJUDI POKORNO PREDAJU ZLU I ŽRTVUJU U IME MIRA DOK IM SE ZLIKOVCI NAPIJAJU KRVI. DALI IDEOLOGIJA O MIRU I BLAGOSTANJU JE SAMO ŠARENA LAŽA ZA ONE KOJE VERUJU A NEVERNICI CE ŽIVETI NA OVOJ ZEMLJI PO SVOJOJ ŽELJI A ONI KOJI SU POKORNI UBIJANI I MUČENI IMACE LEP ŽIVOT NA ONOM DRUGOM SVETU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA