KAKO IZGLEDAJU AMBASADE KOSOVA, SRBIJE I ALBANIJE U HRVATSKOJ: Oduševićete se kad vidite koja je najlepša (FOTO)

Diplomatskom predstavništvu najvišeg ranga KiM fali i fasada

  • 14

Diplomatsko predstavništvo najvišeg ranga Kosova i Metohije u državi koju smatraju partnerskom i prijateljskom, ne priliči ugledu nijednog glavnog grada uključujući Zagreb.

KOSOVO JE SRBIJA, ODJEKUJE VATIKANOM! Evo šta je delegacija SPC u ime patrijarha Irineja poručila PAPI

Zdanje koje služi za primanje diplomata na najvišem nivou, koje odražava ugled zemlje koja šalje svog ambasadora i prostorije u kojima se 'izražava prijateljstvo' i 'produbljuju odnosi', prema nepisanim pravilima treba da budu arhitektonsko pa i higijensko oličenje i domaćina i zemlje pošiljaoca svog predstavnika.

Ambasada Kosova i Metohije u Zagrebu nema delove fasade, drvenarija je oronula, a ulaz zapušten. Nije sve u estetici ali ni higijena nije na nivou diplomatskog zdanja.

Foto: Gooogle streeet Foto: Gooogle streeet

Enterijer nam nije poznat, ali slobodno ocenjujemo da prvo treba oprati grafite i okrečiti fasadu.

Ambasade sadrže prostore za kancelarije, šaltere, kabinet za prijeme na najvišem diplomatskom nivou, a često i rezidencije za stanovanje. Ambasada Albanije futurističkim dizajnom govori o ambicijama ove države u odnosima sa Hrvatskom.

ambasada albanije Foto: Google street

Srpska ambasada deluje skromno i uredno. S obzirom na problematičnu prošlost i najave dobrosusedskih odnosa, možda je ova mera stila i higijene za sada idealna. 

ambasada 2 Foto: Google street

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA