≫ 

Pronađena nestala deca iz Republike Srpske

U potragu za decom bili su uključeni pripadnici Policijske stanice Petrovo, Jedinice za podršku sa psom tragačem, Civilne zaštite, Dobrovoljne vatrogasne jedinice Petrovo i meštani ovog gradića

  • 4

Policija je pronašla dvanaestogodišnjeg Stefana Rajčića i njegovu vršnjakinju i drugaricu Milicu Milivojević iz Petrova, koji su juče popodne otišli u nepoznatom pravcu, od kada im se, sve do danas, gubio trag.

Ovo su PRAVI razlozi zašto deca STVARNO beže OD VAS!

- Mališani su pronađeni pretragom terena, u šumi u zaseoku Brđani, opština Petrovo, u 15:40 časova - potvrdili su portalu "Nezavisnih" u CJB Doboj.

Petrovo, gradić u RS-u, koji se nalazi na samoj entitetskoj granici između Doboja i Tuzle jutros je potresla vest o nestanku dvoje 12-godišnje dece čiji je nestanak prijavljen jutros oko 7:30 sati.

Devojčica i dečak su učenici sedmog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Petrovu, aktivno se druže i čini se da su zajedno i u isto vreme nestali.

Njihov nestanak prijavljen je jutros u Policijskoj stanici Petrovo, a novinari portala radiosarajevo.ba u CJB Doboj saznali su da je ovo dvoje dece nestalo juče popodne, kada su se udaljili od svojih kuća.

Rano jutros, odmah nakon prijave nestanka, krenula je i potraga za njima, a u potragu su uključeni pripadnici Policijske stanice Petrovo, Jedinice za podršku sa psom tragačem, Civilne zaštite, Dobrovoljne vatrogasne jedinice Petrovo i meštani ovog gradića.

Policija je obavestila da su blokirani svi putevi kojima bi se deca mogla kretati, od onih magistralnih, do onih lokalnih i šumskih, a takođe su apelovali i na sve građane da, ukoliko primete osobe slične opisanim, pozovu najbližu policijsku stanicu.

Portal radiosarajevo.ba pisao je kako ovog puta nije bio reč o otmici, nego su se deca samostalno udaljila od kuće.

U toku je razgovor sa mališanima u prisustvu predstavnika Centra za socijalni rad i roditelja.

(Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba / nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolle

    25. oktobar 2016 | 18:49

    Batina je iz raja izasla.

  • Nn...

    25. oktobar 2016 | 20:19

    Ljubav ,mastanje zivot zajedno u dvoje posli za tuzlu. Djeca ne razmisljaju u novi su mogli biti ubijeni Od zivotinja Pô sumi. Sreca velika hvala bogu da su zivi i zdravi.

  • Sve ja razumem, ali....

    25. oktobar 2016 | 14:52

    Romeo&Julija.ba..xD bez brige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA