Svetozar Marović umesto u zatvor, nastavio lečenje u Srbiji

Njegov advokat Zdravko Begović rekao je za portal Analitika da je dostavio potrebnu dokumentaciju o tome da se Marović nalazi u jednoj bolnici u Beogradu i da se ne može odazvati pozivu za izdržavanje kazne

  • 15

Bivši visoki funkcioner vladajuće DPS Svetozar Marović, koji se tereti da je kao šef kriminalne grupe oštetio budžet za nekoliko desetina miliona evra, nalazi se na bolničkom lečenju u Beogradu.

Svetozar Marović na lečenju u Beogradu

On zbog toga neće moći da započne izdržavanje zatvorske kazne u Spužu, kako je bilo predviđeno za danas.

Njegov advokat Zdravko Begović rekao je za portal Analitika da je dostavio potrebnu dokumentaciju o tome da se Marović nalazi u jednoj bolnici u Beogradu i da se ne može odazvati pozivu za izdržavanje kazne.

Marović je prethodno dobio poziv da od 28. oktobra počne izdržavanje zatvorske kazne, preneo je portal CdM.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    28. oktobar 2016 | 11:05

    Takvi su oni iz dps. Satanizuju Srbe a pomoc ubijek traze od njih. Sto se ne lijeci u CG ili u Zagreb. I Milo je majku slao u kliniku Ostrog u Beograd. Jedini koji su gori od ljudi iz dps su Srbi koji ih pomazu i pustaju u Srbiju.

  • Isak

    28. oktobar 2016 | 10:05

    Mogao je da se leči u Sloveniji ili Hrvatskoj. Zapravo ne, tamo se plaća.

  • Sneza

    28. oktobar 2016 | 09:01

    Nadam se da placa svoje zdrastveno osiguranje. Nisam sigurna da je drzavljanin Srbije. Nije ok da se lece gratis po Srbiji. Hteo je i mogao bez Srbije sto se sada vraca? Ako je njima napravio neki problem garant je i u Srbiji! Bilo bi lepo da to neko kontrolise! Srbija treba ravnopravnost, samo tako ima da uspe u svemu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA