JEZIVI KLOVNOVI STIGLI U BOSNU: Za 30. oktobar spremaju nešto STRAŠNO?

Klovnovi su viđeni na tri lokacije u Posušju

  • 10

Čudna pomama za prerušavanjem u jezive klovnove proširila se planetom, a prema poslednjim informacijama ovaj bizaran trend stigao je i u Bosnu i Hercegovinu.

>>> PLAŠITE SE KLOVNOVA? Kad budete videli ovu skrivenu kameru poželećete da ih UBIJETE! (VIDEO)

Najezda klovnova nastala je prvo u Americi, a zatim se proširila Evropom. U poslednje vreme pojavili su se i u Hrvatskoj na raznim mestima, a pre nekoliko dana i u Bosni i Hercegovini.

Klovnovi su viđeni na tri lokacije u Posušju, kod trgovačkog centra Divna, u parku i pored benzinske pumpe INA. Kako prenosi portal focus.ba, pojavljivanje klovnova u Posušju prošlo je bez incidenata, dok je u Hrvatskoj bilo slučajeva gde su plašili i proganjali decu.

Iako najčešće samo plaše decu, zabeleženi su i prvi napadi – najčešća situacija je ta da klovnovi stoje negde u prikrajku, prate vas iz senke i pokušavaju da uplaše. I dok jedni tvrde da je reč o velikom marketinškom potezu (u bioskope uskoro treba da stigne rimejk slavnog filma "It", rađen po knjizi Stivena Kinga), drugi imaju zlokobnije objašnjenje.

Naime, proteklih dana internetom kruži priča, u kojoj se najavljuje da će klovnovi širom sveta u nedelju 30. oktobra činiti masovne zločine, po uzoru na film "Purge".

(Telegraf.rs/ Izvor: focus.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA