CRNA NOĆ NA KOSOVU: Dva srpska maloletnika izbola Bošnjaka

Incident se dogodio u Ulici Čika Jovina, a povređenom je lekarska pomoć ukazana u Kliničko bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici

  • 6

U incidentu u Kosovskoj Mitrovici dvojica maloletnih Srba nožem su povredili D.M (19), bošnjačke nacionalnosti, jedan od napadača J.B, koji je priznao izvršenje krivičnog dela, zadržan je u policiji, a protiv drugog je pokrenut redovan sudski postupak.

Uhapšen Tači: Krenuo za Niš, pa ga privela SRPSKA POLICIJA

Napad se dogodio u Ulici Čika Jovina, a povređenom je lekarska pomoć ukazana u Kliničko bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je Kontakt plus radiju da je severnoj policijskoj stanici u Mitrovici sinoć u 21.40 sati prijavljeno da je na prijemno odeljenje u mitrovičkoj bolnici primljeno jedno lice koje je zadobilo povrede oštrim predmetom.

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography

Radi se o povređenom licu D.M (19) iz Kosovske Mitrovice.

- Uviđajna ekipa i patrolne jedinice obavile su razgovor sa oštećenim i nakon kraćeg operativnog rada došli su do saznanja o osumnjičenim licima koja su izvršila ovo krivično delo M.B (17) i J.B (14). Oni su privedeni, kontaktirano je nadležno Tužilaštvo i jednom licu je određeno policijsko zadržavanje - rekao je Bojić.

Osumnjičenom J.B, koji je priznao izvršenje krivičnog dela, određeno je policijsko zadržavanje od 24 sata.

I žrtva i dvojica osumnjičenih su iz Kosovske Mitrovice.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasakli

    28. oktobar 2016 | 12:21

    Ma jok nisu to srbi uradili.siptari su to uradili.dosta mi je tih srba na kosovu.od njih me glava boli.

  • Mislim

    29. oktobar 2016 | 11:10

    Nikog vise na Kosovu medju albancima ne briga koje si vjere i nacije . Aman pa ljudi ovdje normalno zive i niko nikog ne cacka a ovo sto dogodilo medju klincima desava se i kod vas i kod nas .Nemojte se odmah hvatati za politicku situaciju .Momci pamet u glavu ,svaka upotreba bilo koje vrste oruzja je nedostatal pameti da dijalogom na civilizovan nacin dodje do rjesenja .Zaista mi je zao sto se to dogodilo ali djeca su u pitanju ,Roditelji vise paznje prema njima savjetujem.

  • Ser Žile

    28. oktobar 2016 | 21:38

    Čačkaju se i kočopere, a kad ih kasnije Albanci i Bošnjaci makar i malo pojure, odmah se hvataju za nekakva ugrožavanja ljudskih prava i ukidanje slobode kretanja. A i ta dvojica se nisu zapitali, kad su rešili da urade to što su uradeli, kako će u buduće bošnjačka zajednica da se ophodi prema ostalim građanima srpske nacionalnosti dole na Kosovu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA