5 razloga za dolazak na DAMconf 2016 u Zagrebu!

ClickAttack najavljuje puno novina, ali ono što ostaje nepromenjeno je činjenica da će konferenciju, kao i prethodnih godina, posetiti najznačajniji marketinški stručnjaci, oni koji odlučuju i koji određuju budžete

  • 1

Sve sitnije brojimo do regionalne konferencije digitalnog oglašavanja 10.11.2016. u zagrebačkom Hypo Centru koju ove godine zajedničkim snagama realizuju dugogodišnji partneri medijski gigant RTL Hrvatska i vodeća regionalna mobilna oglašivačka mreža ClickAttack.

 

U slučaju da se još uvek dvoumite oko dolaska, donošenje odluke olakšaće vam ClickAttack-ova lista 5 razloga zašto bi svako ko se bavi marketingom trebao doći na DAMconf:

 

1. Networking. Networking. Networking.

 

ClickAttack predstavnica Kristina Šaško među posetiocima konferencije najavljuje marketing menadžere velikih kompanija i brendova, direktore digitalnih sektora u regionalnim marketinškim agencijama, čelnike uglednih regionalnih preduzeća kao i brojne uticajne osobe u regionu. Prošle godine demografija publike izgledala je ovako: brendovi 36,92%, mediji 31,31%, agencije 29,44% i diveloperi 2,34%.

 

2. Prethodne dve konferencije su zabeležile veliki uspeh

 

Sa time se slaže i predstavnik Nimbletank kompanije David Skerret koji se ove godine, po treći put, vraća za govornicu kako bi pričao o digitalnim trendovima! Pogledajte galeriju fotografija sa MAD konferencija 2014. i 2015. godine. Ove godine konferencija nosi naziv DAMconf, a posetioce očekuje bogat program, razne aktuelne teme i zanimljivi govornici. A kad smo kod govornika...

 

3. Govornici koji mudro zbore

 

Za govornicom će biti eminentni marketinški stručnjaci iz čitave Evrope. Među ostalima, imaćete priliku da čujete Shazam-ovog Richarda Harlessa, Roberta Agostija iz britanskog Manning Gottlieb OMD-a kao i SpotX-ovog Leona Siotisa.

 

4. Spojite zanimljivo sa korisnim

 

Nakon konferencije sledi druženje marketinških entuzijasta na kojem ćete imati priliku da razmenite vizitke sa svim potencijalnim saradnicima i popričate sa onima koje već dugo niste videli. Na sam datum konferencije, 10.11.2016, u Zagrebu će se desiti čak 33 druga događaja, izložbi, koncerata i sl, pa će svi ljubitelji knjiga ali i obožavatelji Placeba imati priliku da spoje zanimljivo sa korisnim.

 

5. Izlaz izvan okvira mobilnog oglašavanja

 

Dok je na dosadašnjim konferencijama naglasak bio isključivo na mobilnom oglašavanju, ove godine će predavanja, paneli i prezentovane studije biti okrenuti gorućim tema kao što su nativno i programmatic oglašavanje, audience measurement ili pak pitanju koliki je doprinos mobilnih uređaja činjenici da su korisnici stalno online.

 

ClickAttack najavljuje puno novina, ali ono što ostaje nepromenjeno je činjenica da će konferenciju, kao i prethodnih godina, posetiti najznačajniji marketinški stručnjaci, oni koji odlučuju i koji određuju budžete. Dođite i vi na DAMconf 10.11.2016. u Zagrebu!

 

Ostale detalje možete pronaći na website stranici konferencije www.damconf.com

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA