MAJKA I NJEN DEČKO UBRIZGAVALI HEROIN DECI: Tri mališana pronađena u modricama, govorili im da je to "sok za spavanje" (FOTO) (VIDEO)

Policija je uhapsila oba roditelja, a sudija je odredio kauciju od 100 hiljada dolara

  • 9

Muškarac i žena iz Takome su pritvoreni zbog optužbe da su ubrizgali heroin svojoj maloletnoj deci i nazvali taj postupak "lek za dobar osećaj".

DOTAK'O SAM DNO ŽIVOTA: Bio sam beskućnik, zavisnik od heroina i na ivici smrti, a sada sam MILIONER (FOTO)

Ešli Hat (25) i Mek Leroj Mekajver (25) optuženi su za nasilje nad svoje troje dece kao i krivično zlostavljanje.

Njih dvoje su priznali na sudu da su koristili heroin, ali su uložili žalbu kada su u pitanju optužbe u vezi sa decom. Njihovi advokati nisu želeli da se izjašnjavaju za medije.

Služba za zaštitu dece u Vašingtonu već šest meseci ispituje Hatovu i Mekajvera i traže dokaze da su zlostavljali njihovog 6-godišnjeg sina, i dve ćerke od dve i četiri godine. Zaposleni u Službi su njihovo domaćinstvo nazvali "opasnim".

Služba za zaštitu dece im je oduzela decu koju su opisali kao "zlostavljanu i zanemarivanu". Deca su imala modrice i ogrebotine svuda po telu.

Foto: Facebook Foto: Facebook

DECA DOŠLA KUĆI IZ ŠKOLE I PRESTRAŠILA SE: Mama i tata su ležali nepomični, predozirani heroinom (FOTO)

Dečak (6) je rekao da su njemu i sestrama za Novu Godinu 2015. godine roditelji dali beli prašak koji su nazvali "lek za dobar osećaj" i "sok za spavanje".

Kada su ispitali svo troje dece na heroin, najstariji dečak nije imao tragove heroina u krvi, dok su mlađe devojčice bile pozitivne.

Foto: Facebook Foto: Facebook

HOROR UŽIVO: Predozirani ljudi leže na ulici, prolaznici se smeju, snimaju i prenose na Fejbuku (FOTO) (VIDEO)

Kada su obavestili roditelje o tome, ovi su rekli da su možda druge osobe ubrizgavale njihovoj deci heroin. Mekajver je kasnije dodado kako veruje da je dadilja odgovorna za ubrizgavanje heroina deci.

Policija je uhapsila oba roditelja, a sudija je odredio kauciju od 100 hiljada dolara. I Mekajver i Hatova su i dalje u pritvoru. Suđenje Hatovoj će početi 20. decembra, a Mekajveru 16. februara 2017. godine.

Sudija im je takođe odredio zabranu prilaska deci i okarakterisao ih kao "ozbiljnu i konstantnu pretnju". Deca su u hraniteljskim porodicama, naveli su iz policije.

(Telegraf.rs / Izvor: CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA