ŽURE DA PROMENE POL: Transrodni stanovnici SAD se uplašili Trampove administracije

U trci sa vremenom, transrodne osobe povezale su se na društvenoj mreži Tviter sa advokatima koji su im ponudili besplatnu pomoć da promene pol i ime pre Trampove inauguracije 20. januara

  • 1

Transrodni stanovnici SAD žele što pre da legalno promene ime i pol uz pomoć advokata volontera, zbog straha da se ljudska prava neće poštovati kada na vlast dođe administracija novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, prenosi Rojters.

 

OVA SRPKINJA JE ZAVRŠILA FAKULTET SA PROSEKOM 9,5: Ali ne može da nađe posao ZBOG TAJNE KOJU KRIJE!

 

Evo šta vam je potrebno da u Srbiji promenite pol

 

U trci sa vremenom, transrodne osobe povezale su se na društvenoj mreži Tviter sa advokatima koji su im ponudili besplatnu pomoć da promene pol i ime pre Trampove inauguracije 20. januara.

 

Njihov napor će, takođe, biti fokusiran na pomoć transrodnim osobama da promene oznaku pola na svojim pasošima, što bi inače moglo koštati nekoliko hiljada dolara za pruženu pravu uslugu.

 

Tokom kampanje Tramp je slao različite poruke o transrodnim osobama, zbog čega se pripadnici LGBT zajednice plaše da su njihova prava ugrožena.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA