≫ 

PLJAČKA KAKVA SE NE VIĐA U PARIZU: Lopovi oteli 5 miliona evra od žena iz Katara

Na delu puta koji vodi severno od Pariza ka aerodromima Šarl de Gol i Burže često se dešavaju pljačke, a "na meti" su često bogati stranci u luksuznim automobilima, od kojih neki nose sa sobom velike količine novca u gotovini

  • 3

Dve žene iz Katara opljačkane su na autoputu u Parizu pri čemu su ostale bez predmeta vrednih najmanje pet miliona evra, saopštili su danas policijski izvori, javlja AFP.

 

POKUŠAJ UBISTVA PRED KAMERAMA: Ušao je u prodavnicu i tražio nešto da kupi, u sledećem trenutku prodavac je umirao od straha (VIDEO)

 

Žene, oko 60 godina starosti, krenule su u ponedeljak sa aerodroma Burže severoistočno od Pariza kada su im automobil zaustavila dva maskirana muškarca, koji su poprskali njih dve i njihovog vozača suzavcem i ukrali "sve što se nalazilo u vozilu: nakit, odeću, prtljag", rekao je neimenovani izvor.

 

Na delu puta koji vodi severno od Pariza ka aerodromima Šarl de Gol i Burže često se dešavaju pljačke, a "na meti" su često bogati stranci u luksuznim automobilima, od kojih neki nose sa sobom velike količine novca u gotovini, napominje francuska agencija.

 

Pljačkaši često koriste saobraćajne gužve da sprovedu svoj plan.

 

Tako je prošlog meseca taksi koji je vozio direktora francuskog lanca prodavnica nameštaja zaustavljen ubrzo nakon što je krenuo sa aerodroma Burže, a tri pljačkaša su tada odnela predmete vredne oko 100.000 evra.

 

Foto: Tanjug/AP/BFM

Foto: Tanjug/AP/BFM

 

PRVI SNIMAK LOPOVA: Da li su ovo Srbi koji su opljačkali Kim Kardašijan? (VIDEO)

 

Na sličan način prošle godine je opljačkan i jedan korejski kolekcionar umetničkih predmeta, kada su mu trojica napadača iz automobila odnela nakit vredan četiri miliona evra.

 

U oktobru je i zvezda američkog rijaliti šoua Kim Kardašijan ostala bez nakita vrednog 10 miliona dolara u luksuznom apartmanu u centru francuske prestonice.

 

U Parizu je veliki broj ovakvih pljački naveo vladu da pojača mere bezbednosti oko turistički atraktivnih lokacija, navodi francuska agencija.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stiven. K.

    22. novembar 2016 | 14:46

    Kakve su to gluposti, nositi u kolima toliku vrednost. A ludaka i lopova na sve strane.

  • Mako

    22. novembar 2016 | 17:00

    Bagra,žene opljačkali,šljam i nadam se da će robijati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA