≫ 

RAZREŠENA MISTERIJA: Svi su mislili da je ona Medlin Meken, a onda su zanemeli kad je rekla da se zove MARIJA! (FOTO)

Prepoznao je otac koji tvrdi da mu je ćerka pre šest meseci nestala i da ima Aspergerov sindrom

  • 1

U utorak se pojavila priča o devojci sa engeskog govornog područja koja luta Rimom, a niko ne zna ko je ona. Pojavila se i priča da je možda reč o Medlin Meken, Britanki koja je 2007. godine nestala u Portugalu, međutim sada je sasvim jasno da nije u pitanju Medlin.

PRONAĐENA MEDLIN MEKEN? Devojka luta ulicama Rima sa britanskim akcentom, svi misle da je nestala devojčica

Pre pisanjima britanskih medija, reč je o devojci iz Švedske koja je nestala u maju.

Misteriozna tinejdžerka koja hoda ulicama Rima najverovatnije je Embla Jauhojarvi iz Stokholma. Devojka boluje od Aspergerovog sindroma i pre šest meseci je otišla u Italiju. Daily Mail je razgovarao s njenimm ocem Tahvom, koji je rekao kako ju je prepoznao i kako je kontaktirao policiju i nada se da će ona zbrinuti njegovu ćerku dok on ne dođe u Italiju.

Foto: missingpersonsofamerica.com Foto: missingpersonsofamerica.com

- Otišla je u Italiju da studira jezik. Šest meseci sam pokušavao da dobijem pomoć švedske policije, ali bezuspešno. Ona ima Aspergerov sindrom i izgubio sam kontakt s njom nakon što je otišla. Policiju sam molio da je pronađu, a oni su mi rekli da ne mogu ništa da učine jer je punoletna - rekao je otac.

Devojka, kad su je našli, kod sebe nije imala dokumente. Bila je pristojna i nije htela novac. Svima je pričala da ima 20 godina i da je iz Britanije. Italijanska policija je otkrila da su je priveli na razgovor. Rekla im je da se zove Marija. Pustili su ju jer nije učinila ništa protivzakonito.

Aspergerov sindrom je razvojni poremećaj čija je glavna karakteristika nesposobnost razumevanja kako funkcionisati u društvu.

(Telegraf.rs/ Izvor: unilad.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    23. novembar 2016 | 13:22

    Gde ona da je Medlen , od onako lepe curice ne može da postane ovakva ružna devojka .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA