Aleksandar (24) iz Pančeva imao je temperaturu nekoliko dana, a onda su mu lekari otkrili užasnu bolest

Ovaj, do juče u potpunosti zdrav mladić, morao je iznenada da se suoči sa svojim narušenim zdravstvenim stanjem, ali i činjenicom da mu je sada za lečenje neophodan novac, kao i pomoć u trombocitima

  • 11

Posle pet dana povišene temperature i isto toliko vremena provedenog u pančevačkoj bolnici, Aleksandru Stankoviću (24)  iz Starčeva u Kliničkom centru Srbije dijagnostikovana je akutna leukemija.

KRV IZ EPRUVETE uskoro leči leukemiju bez transplatacije! PRAVA REVOLUCIJA!

Ovaj, do juče u potpunosti zdrav mladić, morao je iznenada da se suoči sa svojim narušenim zdravstvenim stanjem, ali i činjenicom da mu je sada za lečenje neophodan novac, kao i pomoć u trombocitima.

- Neophodna mu je donacija trombocita A pozitivne i A negativne krvne grupe, pa svi koji žele da doniraju krv, treba da se jave na kontakt-telefon: 063/77-22-686.

Oni koji su u mogućnosti da uplate novac, mogu da se obrate mladićevom ocu Predragu Stankoviću na broj: 060/66-33-562.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    24. novembar 2016 | 13:07

    Sta je ovo sa A i A+ krvnim grupama pre neko dan napusti nas devojcica od 17 god saistom diagnozom sad ova momak sa istom krvnom grupom tu nesto nije uredu

  • .....

    24. novembar 2016 | 14:11

    Posledice bombardovanja

  • cobi ns

    24. novembar 2016 | 14:55

    Moj sin,na veliku žalost,za 14dana od prvih simptoma umro od leukemije u 32god.Nismo"stigli"ni da shvatimo šta se dešava....masovno mladi oboljevaju od te bolesti!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA