Užasan smrad se širio iz kuće, ušli su unutra i videli pacove i tarantule. Kada su prišli krevetu, zatekli su KOŠMAR (FOTO)

Policija je u kući naišla na ćerku Šejlu (19), sestru Linet i različite životinje, uključujući dve tarantule, pacove, zeca, slepu mačku i ovčara sa tri noge koji se zove Kejti, dok je u krevetu ležala žena...

  • 1

Žena sa invaliditetom je mrtva ležala u krevetu nedeljama, a njena ćerka i sestra nisu ni ušle u sobu i normalno su živele pod istim krovom.

LEKARI UŠLI U STAN, A TAMO SU ZATEKLI HOROR: Pacovi izujedali ženu, imala je ugrize po licu i celom telu

Policija je otkrila telo Šeron Grinop u raspadu i to tek nakon što su ih komšije zvale jer se užasan smrad širio iz njene kuće.

Razume se da su policajci, osim leša, u kući naišli na njenu ćerku Šejlu (19), sestru Linet i različite životinje, uključujući dve tarantule, pacove, zeca, slepu mačku i ovčara sa tri noge koji se zove Kejti.

Detektivi su momentalno pokrenuli istragu, a za sada se smrt gospođe Grinop, koja je usled povrede vrata bila nepokretna, posmatra kao "neobjašnjena".

Kuća u Trunu u Ajširu je sada zapečaćena i uniformisani policajci već dve nedelje dežuraju ispred.

Jedan od komšija je sinoć otkrio kako je pozvao policiju nakon što je osetio da užasan smrad dopire iz njene kuće i nakon što je pričao sa Linet Grinop, koja je negovala pokojnu sestru.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Izgledalo je da nema ničeg neprijatnog u načinu na koji su živeli. Porodicu su činile Šeronina sestra Linet i njena ćerka Šejla i imali su dosta životinja. Pre tri meseca pitao sam Linet šta se dešava sa Šeron, pošto je dugo nisam video, a ona mi je rekla kako je vezana za krevet i da ne zna šta da radi sa njom. Rekla je da ona jednostavno nema ništa od toga. Onda je počeo da dopire grozan smrad iz Šeronine spavaće sobe, čiji prozor gleda tačno na moj. Pozvali smo policiju pre dve nedelje, a smrdelo je tri nedelje pre toga.

Istražili smo svaki ćošak svoje kuće dok nismo shvatili da smrad dopire od spolja. Šeron je bila polu-paralizovana i često je koristila štake, ali kada bi izlazila iz kuće koristila je invalidska kolica. Ja sam se lepo slagao sa njom. Doživela je tešku nesreću pre pet godina, a pre toga sve sa njom je bilo u redu - rekao je Šeronin komšija Fil Martin (67).

Foto: Facebook Foto: Facebook

Dodao je da telo ubrzo odneto u blindiranom automobilu. Opisao je Šeron Grinop kao dobru dušu i dodao da je imala glas kao sirena za uzbunu, pa ako je neko ne bi video, sigurno bi je čuo.

Šeron Grinop je bila samohrana majka i nikada se nije udavala, a njen komšija kaže da se relativno skoro pohvalila na Fejsbuku da je locirala oca njene ćerke Šejle, koga ona nikada nije zanimala.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA