≫ 

DRAMA U FRANCUSKOJ: Terorista držao 70 sveštenika kao taoce i ZAKLAO jednu ženu!

- Ništa u ovoj fazi ne nagoveštava da bi moglo biti reči o terorističkiom činu - dodao je izvor blizak istrazi

  • 4

Naoružani muškarac upao je u četvrtak uveče u dom za penzionisane monahe u Moferije-sir-Leu, u departmantu Ero na jugozapadu Francuske, a tokom operacije specijalne jedinice žandarmerije pronađena je mrtva jedna žena, dok policija traga za osumnjičenim napadačem, javlja Rojters.

KRVAVI 1.DECEMBAR: Uhapšena grupa koja je planirala napade na turistička mesta u evropskoj prestonici, odala ih je jedna stvar!

Neimenovani izvor, blizak istrazi, rekao je danas da je ta žena kontaktirala policiju pre nego što je ubijena nožem, navodi britanska agencija.

- Ništa u ovoj fazi ne nagoveštava da bi moglo biti reči o terorističkiom činu - dodao je isti izvor.

Muškarac koji je upao u dom, u kojem živi 70 monaha u penziji, bio je sam, s maskom na glavi i naoružan nožem i puškom sa skraćenom cevi, a motivi napada su za sada nepoznati, rekli su izvori bliski istrazi, prenose francuski mediji pozivajući se na AFP.

Pripadnici žandarmerije su u potrazi za napadačem, koji je vezao ženu zaposlenu u domu za penzionisane monahe koji su ranije bili angažovani u misijama po Africi, navode francuski mediji.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сурдулица

    25. novembar 2016 | 07:52

    Ма какви ово уопште не личи на терористу него на туристу он сигурно мије хтео да закоље ту жену . Ево на пример недавно у Београду исти пример само си се мигранти мало избоцкали и ми можемо мирно да спавамо . Ееј у сопственој земљи морам имати страх за своју породицу

  • Blickrig

    25. novembar 2016 | 09:58

    Par specijalaca jedan snajperista i overe teroristu veoma prosto

  • kralj

    27. novembar 2016 | 08:51

    Zasto onda pisete da je terorista?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA