OVU MAJKU IZ PAKLA PREZIRE CEO BALKAN: Gušila ćerku jastukom zbog loših ocena, a policija je u njenoj krpi pronašla i oružje!

Majka iz jednog naselja u Gorskom kotaru je revoltirana školskim neuspesima svoje ćerke fizički nasrnula na nju

  • 1

Državljanka Hrvatske S.S. (54) privedena je zbog sumnje da je zlostavljala svoju maloletnu ćerku, piše "Novi list".

 

TRAGEDIJA U RIJECI: Pronađeno beživotno telo žene

 

Kako se navodi, majka iz jednog naselja u Gorskom kotaru je revoltirana školskim neuspesima svoje ćerke fizički nasrnula na nju, navodno je gušila jastukom, a kod majke je nakon što je intervenisala policija, pronađen i nož zamotan u krpi.

 

Osumnjičena dosad nije osuđivana, a osim te maloletne, majka je i tri punoletne ćerke.

 

Sudija Vlado Bosner nije prihvatio predlog tužiteljke o zadržavanju u istražnom zatvoru, već se odlučio za mere kojima će se obezbediti mir u kući, ali i izbeći mogući novi sukob. Majka će, naime, morati da se preseli kod najstarije ćerke koja živi u Rijeci barem dok se ne okonča istraga, a maloletna devojčica ostaje u Gorskom kotaru.

 

Takođe, majka mora da se javlja načelniku policije jedanput nedeljno, a zabranjeno joj je približavanje ćerki na udaljenost od sto metara i uspostavljanje bilo kakvog kontakta sa njom.

 

(Telegraf.rs/ Izvor: Novi list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    28. novembar 2016 | 13:31

    Kako to? Do sada su samo ocevi osudjivani za nasilje, jer su ih zene " blagovremeno" prijavljivale kada je na vidiku bio razvod , za maltretiranje "njene" dece .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA