≫ 

NAJMONSTRUOZNIJE MAJKE U SRBIJI: Silovale, davile gajtanom i bole noževima svoju decu (FOTO)

U kategoriju najmonstrouznijih zločina koje osoba može da počini je definitivno ono kada majka ubije svoje dete

  • 12

Prema rečima stručnjaka, najčešći razlog zbog kog čedomorke decu lišavaju života je postporođajna depresija. Dolazi do anksioznosti i depresije, a majke u tim trenucima ne rasuđuju kako treba, te se odlučuju na ovakav čin. Drugi razlog je da se plaše osude okoline. Ako se nisu udale ili nemaju partnera, odlučuju se na ubistvo, uglavnom, tek rođene bebe. Treći razlog je osveta partneru, odnosu ocu deteta.

SRBI NE VERUJU DA JE MAJKA OBESILA ĆERKU: Evo šta kažu o stravičnom zločinu u Sokobanji!

One su najmonstruoznije mame u Srbiji, žene koje nisu imale milosti i čiji su zločini potresli zemlju i region. Mame koje su svoje decu lišile života na najodvratnije načine, a neke su se čak i iživljavale nad detetom, učestvovale u silovanju, kačile fotografije svoje ubijene bebe na društvene mreže...

ANA FILIPOVIĆ

Ana Filipović se 2005. godine zabavljala sa Mališom Jevtovićem kojem je dozvolila da se brutalno iživljava nad njenom ćerkom Katarinom koja je imala samo tri godine. Mališa je dete zverski silovao u Zvezdarskoj šumi, dok je majka Ana sedela pored, sve posmatrala i pušila cigaretu. Osim što je silovao malenu devojčicu, Mališa ju je za to vreme tukao po telu i glavi. Kada je monstrum završio odveli su skoro mrtvo dete kući i seli da jedu. Malena je za to vreme bukvalno umirala, dok na kraju nije preminula. Uviđaj je kasnije pokazao da je Katarini jetra bila skroz probušena. Ana je tada imala 34 godine, a sada ima 45 i još uvek je na odsluženju zatvroske kazne.

MIRJANA MIKLEJIĆ

Ovu ženu su krstili kao "majku iz pakla". Mirjana Miklejić (47)  je iz Busura kod Petrovca na Mlavi. Krajem juna prošle godine usmrtila je svoje tek rođeno dete, a potom je tu sliku okačila na Fejsbuk. Kada se porodila, udavila je dete, a potom ga zakopala u svom dvorištu. Kada ga je udavila, umotala ga je u zavesu. Porodila se u sedmom mesecu. Nakon ubistva, slikala je sina i tu fotografiju je podelila sa prijateljima na društvenim mrežama.

MAJKA ŽENE KOJA JE SLIKALA MRTVU BEBU: Ja sam zakopala telo u bašti!

Foto: Facebook

Foto: Facebook

DANIJELA BAUKOV

O Danijeli (24) iz Novog Sada ovaj grad će dugo pričati. Ona je od svih krila da je trudna. Od muža, porodice, prijatelja. Sama se porodila u svom toaletu. Sela je na ve-ce šolju u koju je izbacila bebu iz sebe. Kasnije je tvrdila je da je beba umrla od udarca glavom u šolju. Nakon toga, gurnula ju je u veš mašinu, jer nije znala gde će sa njom, a da niko ne vidi šta je uradila. Cela njena bliža i dalja okolina bila je zgranuta ovim činom, jer, niko nije znao da je uopšte trudna. Ovaj zločin je počinjen prošle godine.

TATJANA LAKIĆ MAHUD

Narkomanka (38) koja je trovala svoju bebu metadonom, koji je inače medicinska zamena za heroin. Drogu je sipala osmomesečnoj Anji u mleko. Kada je jadna bebica preminula, ovaj monstrum od žene ju je samo umotala u najlon kesu i bacila na terasu. Potom, pokušala je sebi da oduzme život tako što je presekla vene. Ovaj užasan zločin dogodio se u Južnom Bulevaru u Beogradu.

BILA SAM NADROGIRANA, NISAM UBILA SVOJU BEBU: Ispovest Tanje Lakić Mahud, optužene za smrt svog deteta!

Foto: Facebook

MILENA STOJANOVIĆ

Milena (26) iz Žitorađa je pre četiri godine odvela ćerku Janu, koja je tada imala jednu godinu, u šetnju, a potom ju je položila u krevetac. Kada ju je ušuškala, dohvatila se noža te je zverski izbola. Potom je pokušala i sebi da oduzme život na isti način. Milena je inače po struci vojnik, a u kući u kojoj je počinila ovaj zločin živela je sa suprugom, koji je otac deteta. Ovaj zločin počinjen je 2012. godine u martu, a Milena je nekoliko meseci kasnije pronađena mrtva u zatvorskoj bolnici.

IVANA O.

Ivana (19) je iz Čačka, a svoju tek rođenu bebu je ubila i bacila u komšijski poljski ve-ce koji se nalazi na placu porodice Simićević. Noćni čuvar je pronašao bebu, a ovo je njegov opis svega što je zatekao.

- Dok sam prilazio primetio sam krv okolo, ali pomislio sam da su se kučići ili mačke potukli. Otvorio sam vrata toaleta i video svežu krv na dasci, a onda sam pomislio da je neko možda ubacio uginulu živinu. Međutim, kad sam video dečja stopala i noge koje su bljesnule iz rupe, potpuno sam se oduzeo - izjavio je tada čuvar Radomir.

IVANA MAJSTOROVIĆ

Ova žena je iz Sokobanje (36), a sa sobom u smrt je povela i osmogodišnju ćerku Nataliju. Zbog straha od muža, Ivana je obesila gajtanom prvo nesrećnu devojčicu, a potom i sebe. Ostavila je oproštajno pismo u kojem se obratila svom mužu, -Ne mogu više da živim u strahu od tebe, niti da trpim tvoja zlostavljanja. Povešću sa sobom i Nataliju, jer bi ti i nju prodao na kocki!, napisala je između ostalog.

Foto: Facebook/Ivana Majstorović/privatna arhiva Foto: Facebook/Ivana Majstorović/privatna arhiva

MARINA ANDREJIĆ

Marina (44) iz Požarevca je preplašenog sina, koji zbog mraka nije hteo da je prati putem u nepoznato, usmrtila je udarcem drvenom držaljom motike u potiljak i zadnji deo vrata. Teško je povredila dečaka, čiju smrt je prouzrokovalo nagnječenje mozga. Onda je podigla sina i nosila ga dvadesetak metara do ivice bagremara i, pošto nije davao znake života, položila ga je leđima okrenutim ka zemlji, prekrila ga granjem i ostavila. Tu noć je prespavala dvadesetak metara od mrtvog deteta.

ISPOVEST MAJKE OPTUŽENE ZA UBISTVO SVOG SINA: Zlostavljali su me i terali da kažem da sam ubila dete!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

SLAĐANA STOJANOVIĆ

Slađana Stojanović (38)  iz Mladenovca ubila je trogodišnjeg sina Jovana. Zločin je počinjen 2012. godine. Prvo davila sina jer nije hteo da spava, a potom uzela kuhinjski nož i ubola ga u stomak. U trenutku kada je zločin počinjen, u dvorištu kuće bili su Slađanin suprug Zoran, njegova majka Vera, kao i supruga njegovog rođenog brata i njihovo dvoje dece. Ona je, kako se navodi, bila iznervirana detetovim plačem, pa je iz tog razloga odlučila da mu oduzme život.

(M.Čule - m.cule@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limoz

    1. decembar 2016 | 14:37

    Dve reci - SMRTNA KAZNA

  • nk

    1. decembar 2016 | 13:14

    Gorele u paklu,srce covjeka da otkine od ovih prica,u nikoga nemati povjerenja,,,pazite svoju djecu

  • Luna

    1. decembar 2016 | 15:49

    Sve sami psihijatrijski slucajevi, i to bez nade u izlecenje. Smrtna kazna je za takve blagoslov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA