Humanitarna manifestacija "Slatki zalogaj" u organizaciji Fondacije "Srce"!

Manifestacija će se održati u Osnovnoj školi "Sveti Sava", na Vračaru, Avalska broj 8, u subotu, 3.12.2016. godine od 17-18h, u velikoj fiskulturnoj sali

  • 0

Pozivamo Vas da nam svojim prisustvom pomognete u sakupljanju sredstava za kupovinu aparata Criticool (sistem za neinvanzivnu blagu hipotermiju i grejanje celog tela pacijenta) za odeljenje intenzivne pedijatrijske nege Instituta za majku i dete.

Manifestacija će se održati u Osnovnoj školi "Sveti Sava", na Vračaru, Avalska broj 8, u subotu, 3.12.2016. godine od 17-18h, u velikoj fiskulturnoj sali. Organizatori su: humanitarna fondacija "Srce", klub realnog aikidoa "Heiho" i učenici OŠ "Sveti Sava".

Organizatori, roditelji i deca će prodavati kolače i slatkiše koje su sami napravili.

Foto: Promo Foto: Promo

Roditelji i deca će ispričati zašto su se odlučili da pomognu, uključujući i organizatore koji su upućeni u važnost nabavke ovog aparata, zbog čega su i osnovali Fondaciju.

Sav sakupljen novac od prodaje doniraće Fondaciji "Srce". Dolaskom na "Slatki zalogaj" od dece možemo naučiti kako se postaje bolji čovek. Pokažimo da nam je srce na pravom mestu.

Fondacija "Srce" je osnovana 29. Oktobra 2011. u Beogradu. Ciljevi organizacije su briga o deci, naročito o bebama, unapređenje zdravstvene zaštite dece i unapređenje uslova rada u zdravstvenim ustanovama koje brinu o deci, naročito o novorođenim bebama.

Fondacija nema zaposlenih, osnivači i svi dobri ljudi koji pomažu fondaciji su volonteri. Donatorima je zagarantovana potpuna transparentnost donacija i svih nabavki. Svaki donator može da pročita izveštaj i vidi svoj prilog od trenutka kada ga je dao.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA