≫ 

Pozvali su beskućnika u svoj dom, a nisu znali da je reč o SILOVATELJU koji je pobegao iz zatvora

Tom Filips i Ejdan Brn, studenti sa Univerziteta Bristol, objasnili su da su našli osuđenog silovatelja Admija Hedlija kako leži na trotoaru ispred njihove kuće

  • 1

Osuđeni silovatelj, koji je pobegao iz zatvora, pristao je da se preda policiji, pošto su dvojica studenata bila dobra prema njemu, dali mu hranu i slušali hip-hop s njim.

MISTERIOZNI BENKSI SE VRATIO: Nacrtao mural na zidu osnovne škole u Bristolu (FOTO)

Tom Filips i Ejdan Brn studenti sa Univerziteta Bristol, objasnili su da su našli osuđenog silovatelja Admija Hedlija kako leži na trotoaru ispred njihove kuće, "odeće natopljene pivom".

Studenti su mislili da je Hedli beskućnik i pozvali ga u njihovu dnevnu sobu da se ugreje. Dali su mu da jede i slušali njegovu životnu ispovest. Hedli je u međuvremenu rekao da je veliki fan rep muzike i njih trojica su slušali Džej Zija i Snup Doga.

Posle sat vremena, Hedli im je priznao da je 10 godina ranije osuđen zbog silovanja. Iz zatvora je pobegao tri dana ranije, sa još dvojicom zatvorenika.

Filips je ispričao da se Hedli rasplakao dok je pričao o 12-godišnjem sinu. Studenti su čak dozvolili Hedliju da pozove telefonom sina i izvini se "što nije bio tu za njega".

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

- Ne znamo šta se pre toliko godina desilo i nismo o tome pričali s njim te noći - rekao je Filips. - Bio je zanimljiv. On je, u odnosu na nas, iz skroz drugačije kulture. Nismo se osećali ugroženo i čekali smo da se otrezni.

Hedli im je čak predložio da pozovu policiju. Posle tri sata, Hedli je u pratnji studenata otišao u policijsku stanicu gde se predao.

U međuvremenu, dvojica zatvorenika s kojima je Hedli pobegao, Vejn Mejkok i Pol Bromvič, uhvaćeni su i vraćeni u zatvor.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA