SUĐENJE GORANU JEVTIĆU: Saslušane glumice i roditelji tinejdžera

Suđenje je zatvoreno za javnost zbog zaštite prava maloletnog lica te nije bilo moguće saznati šta se dešavalo iza vrata sudnice

  • 6

U nastavku suđenja glumcu Goranu Jevtiću (38) zbog optužbi da je u toaletu somborskog pozorišta obljubio maloletnog L. K., juče su u Osnovnom sudu u Somboru saslušani roditelji tinejdžera i četiri glumice, koje su bile učesnice pozorišnog festivala u vreme nemilih događaja.

SASLUŠAN GLUMAC GORAN JEVTIĆ: Ostao pri iskazu da nije kriv

Suđenje je zatvoreno za javnost zbog zaštite prava maloletnog lica te nije bilo moguće saznati šta se dešavalo iza vrata sudnice.

Na sledećem ročištu koje je najavljeno za proleće sledeće godine pred sudom bi trebalo da se nađu stručni saradnici odbrane, veštaci psihologa i psihijatra koji su na zahtev Jevtićevih advokata ispitivali kakve je posledice na L. K. ostavio događaj iz toaleta.

Goranu Jevtiću ODLOŽENO SUĐENJE u slučaju OBLJUBE MALOLETNIKA, jer se teško razboleo?

Foto: Foter/Flickr/SalFalko Foto: Foter/Flickr/SalFalko

Optužnica tereti glumca da je juna 2014. izvršio obljubu nad L. K., koji je tada imao 16 godina. Glumac od početka tvrdi da su u pitanju "gluposti".

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maрко-Беч

    2. decembar 2016 | 20:30

    После пролећног суђења,следеће нека буде 2018,па следеће рочиште 2022,таман док случај не застари.То има још само код нас.Судски систем нам је најгори и најкорумпријанији у Европи

  • GaleCar011

    2. decembar 2016 | 20:44

    Taj Sombor koliko je lep grad toliko je rupa od sudstva i zdravsta...

  • Messi

    2. decembar 2016 | 20:34

    U zatvor odma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA