≫ 

HOROR U FINSKOJ: Muškarac ubio političarku i dve novinarke. Pucao im u glave (VIDEO)

Žrtve su ubijene vatrenim oružjem u pešačkoj zoni ispred restorana kasno sinoć u gradu Imatra

  • 7

Tri žene su ubijene u pucnjavi u malom gradu na jugoistoku Finske, a policija je saopštila da je priveden 23-godišnji muškarac. Jedna ubijena žena je lokalna političarka, dok su druge dve novinarke, javlja AP.

AMERIČKA POLICIJA, 3D: Snimak upucavanja čoveka sa kamere iz uniforme!

Žrtve su ubijene vatrenim oružjem u pešačkoj zoni ispred restorana kasno sinoć u gradu Imatra, rekao je portparol policije Heli Jamsen-Turki, dodajući da je verovatno reč o nasumičnoj pucnjavi.

- Osumnjičeni se nije opirao hapšenju. Tri žene ubijene su višestrukim hicima u predelu glave i torza. Motiv napada nije poznat, a policiji ne zna da li ima i drugih žrtava - prenosi AP.

U gradu Imatra živi 28.000 ljudi, a nalazi se 230 kilometara istočno od Helsinkija.

- Odlučili smo da formiramo krizni štab nakon pucnjave koja se dogodila u centru grada, u kvartu gde ima restorana i noćnih klubova. Tu je bilo dosta ljudi u vreme pucnjave. U malom mestu ovo je krupan događaj - rekla je Sara Raudasoja, portparol uprave regiona Južna Karelija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs /Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pule

    4. decembar 2016 | 14:38

    Jeste da je SVAKI ŽIVOT NEPROCENJIV ali koliko su "UBILI" ovi POLITIČARI to se ne KAZE,kroz reforme,kradje..kao i kod NAS u Srbiji!

  • M .A.

    4. decembar 2016 | 15:59

    Zna on Sto je to uradio sigurno je bio neki Razlog

  • Iskreno

    4. decembar 2016 | 15:56

    Da je to bilo u Srbiji nebi me cudilo.Ali u Finskoj ne znam kakvi su.Kod nas u Srbiji su takvi da je neki roknut nebi ni trepnuo.Mozda bi to vece organizovao i neko slavlje povodom toga.Daj boze da kod nas pocnemo da ih skracujemo za glave,gde bi nam bio kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA