≫ 

ČUDOVIŠTA IZ NIŠA: Jedan silovao devojčicu drvetom, drugi iznajmljivao dete za 500 dinara, iživljavanja trajala mesecima!

Osim što su silovali maloletnice, tukli su ih motkama, vezivali, brutalno se iživljavali i prodavali za 500 dinara

  • 36

Pred niškim Višim sudom počeli su krivični postupci protiv S.D. (51) iz okoline Gadžinog Hana i V.M. (67) iz jednog niškog sela, optuženih da su silovali maloletnice od kojih je jedna u vreme kad je napastvovana imala samo dvanaest, a druga šesnaest godina.

OTAC SILOVAO MALOLETNU ĆERKU: Pretio joj je nožem, majka prijavila zločin koji je trajao mesecima!

S.D. se tereti za obljubu nad detetom u produženom trajanju jer je sa dvanaestogodišnjakinjom koja je kod njega pobegla iz hraniteljske porodice, bar dva puta imao seksualni odnos.

- U toku oktobra 2015. godine devojčicu je dodirivao po grudima i genitalijama a zatim joj predložio da “prave bebu” nakon čega je izvršio penetraciju u njen polni organ, ali ga je ona odgurnula jer je bolelo. Mesec dana kasnije on je obljubio devojčicu – navodi se u optužnici.

V.M. se sudi jer je namamio jednu šesnaestogodišnjakinju da boravi kod njega obećavši da će joj kupovati poklone.

- On je duže vreme pozivao tu maloletnicu mobilnim telefonom i laskavim obećanjima je ubedio da dođe kod njega što je ona učinila u novembru 2014. godine. Do marta sledeće godine kada je otkriven, devojku je stalno tukao i zlostavljao na nezapamćen način. Udarao joj je šamare, vezivao joj ruke i noge, tukao je motkom i neprestano je silovao. Terao je da ga oralno zadovoljava a njoj je u polni organ gurao prste ali i drvene predmete – navodi se između ostalog u optužnici.

Osim za silovanje V.M. će odgovarati i zbog podvođenja i omogućavanja vršenja polnog odnosa.

- On je maloletnicu prinudio na seksualni odnos sa jednim svojim poznanikom. Kazao joj je : - Moraš da ides sa njim, inače neće biti dobro za tebe. Devojka se uplašila jer je stalno trpela njegovo iživljavanje pa je pristala na obljubu sa tim čovekom. Dok su imali seksualni odnos njen mučitelj je bio pored kreveta i sve posmatrao. Seks sa maloletnicom tom čoveku je naplatio 500 dinara.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oooo

    4. decembar 2016 | 23:51

    Gadove treba ubiti! A ta deca, da li imaju roditelje? Uzas!

  • Zeky

    4. decembar 2016 | 23:23

    SMRTNA KAZNA ne zasluzuju ni sudjenje ni sekunde zivota dok se ti manijaci i ludjaci ne pocnu ubijati imacomemo sve vise ovakvih slucaja .

  • Mimi

    4. decembar 2016 | 22:48

    Ovo je bez komentara! 40 godina robije je malo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA