Boris Džonson nakon jednog pitanja ustao i napustio LIVE intervju. A pitanje je kao iz kafane (FOTO) (VIDEO)

Kako piše britanski "Dejli mejl", današnji incident ličio je na onaj kada je Murhaghan pitao ministarku iz senke Laburističke partije Emili Tornberi za ime francuskog ministra spoljnih poslova

  • 2

Šef britanske diplomatije Boris Džonson napustio je televizijski intervju koji se prenosi uživo, nakon što ga je novinar pitao ko je predsednik Južne Koreje.

BRITANCI KRITIKUJU SVOG ŠEFA DIPLOMATIJE: Posetu Srbiji Džonson je iskoristio da promoviše svoju knjigu (FOTO)

- Nismo u pabu na kvizu - rekao je Džonson i pozvao novinara Dermota Murnagana da mu se pridruži u pabu, ali da neće da učestvuje u kvizu uživo na televiziji.

Kako piše britanski "Dejli mejl", današnji incident ličio je na onaj kada je Murhaghan pitao ministarku iz senke Laburističke partije Emili Tornberi za ime francuskog ministra spoljnih poslova.

Džonson je danas na to pitanje odgovorio da je francuski ministar njegov prijatelj Žan Mark Ero, kog dobro poznaje.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Međutim, na drugo pitanje ko je predsednik Južne Koreje, Džonson je rekao "Nećete me uvući u kafanski kviz o liderima širom sveta".

- Sa velikim poštovanjem Vas pozivam u pivnicu gde možemo da nastavimo razgovor. Imam užasan osećaj da ako nastavim da Vam odgovaram, Vi ćete nastaviti da postavljate pitanja. Ugodan dan Vam želim. Vidimo se - rekao je.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тутор

    5. decembar 2016 | 16:52

    Не знам ни ја, али је велика вероватноћа да је Парк или Ли.

  • П.Ф.К ц.г

    5. decembar 2016 | 16:51

    Каква фаца ,утовљена из неке енглеске селендре , ђе знају само за лов на лисице , неке мрачне бајке , мистерије са дворова и остале глупости

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA