Tinejdžer monstrum: Ovaj dečko je svom drugu odsekao glavu i ruke (FOTO)

Tetka ubijenog mladića kaže da je njen sestrić bio odličan učenik i da je obožavao poeziju

  • 1

Li Manuel Viloria Paulino nestao je 18. novembra, a 13 dana kasnije njegovo unakaženo telo pronašla je žena dok je šetala psa kraj obale reke Merimek u Lorensu u Masačusetsu.

>>> Migrant silovao studentkinju Mariju, a onda njeno telo bacio u reku: Detalji ubistva ćerke evropskog zvaničnika

Tinejdžeru je bila odrubljena glava, a obe ruke odsečene ispod lakata.

- Nikad nismo videli ništa strašnije. Obdukcija je trajala 11 sati jer je telo bilo previše unakaženo. Meštani su zgroženi ovim zločinom, a naša mala zajednica psihički je uništena - rekao je načelnik tamošnje policije.

Dan pošto su pronašli ubijenog mladića, policajci su uhapsili njegovog vršnjaka i prijatelja iz škole Metjua Borhesa. Iako sumnjaju da je upravo on počinio zločin, još ne otkrivaju motive koji su ga nagnali na to.

Foto: Facebook Li Manuel Viloria Paulino (Foto: Facebook)

Srednjoškolcu će se suditi za ubistvo prvog stepena kao da je odrasla osoba.

- Borges i Viloria Paulino zajedno su večerali tog dana kad je ubijeni nestao. Obojica su bili dobro raspoloženi, nasmejani i vedri. Nikome nije jasno šta se kasnije dogodilo - rekli su šokirani prijatelji iz škole.

Žrtvina tetka Kristin Mičaud kaže kako je njen sestrić bio odličan učenik, obožavao je poeziju, uvek je bio spreman svima da pomogne, a sad se najviše boji da će njegovo ubistvo javnost brzo zaboraviti.

- Ne želimo da nas tretiraju kao građane drugog reda samo zato što smo Latinoamerikanci. Li Manuel nije bio kvartovska problematična ništarija i zaslužuje pravedno suđenje - rekla je očajna tetka.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA