NEVIĐEN ZLOČIN: Pet metaka sasuo u druga zbog kockarskog duga

Četrdesetrogodišnji Toše Kocev iz Velesa, gradića u centralnoj Makedoniji, životom je platio kockarski dug

  • 7

Tošeta Koceva je danas oko 14 časova, na kućnom pragu u ulici Vasil Đorgov, sa pet metaka iz pištolja ubio njegov drug Blagojče Šumanovski ( 31 ), sa kim je predhodno celu noć igrao karte.

 

IZBO BABU, PA ZAPALIO KUĆU DA PRIKRIJE ZLOČIN: Miljan Ranković osuđen na 10 godina zatvora!

 

Dvadesetak minuta kasnije, kada je stigla policija, ubicu su sa pištoljem u ruci zatekli nagnutog iznad Koceva, koji je obilno krvario, ali je još bio živ, iako je u njegov stomak bilo ispaljeno pet metaka.

 

Prilikom hapšenja, Šumanovski nije pružao otpor, a ranjeni Kocev je kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Velesu.

 

- Pre 15 časova, na hiruško odelenje je donet 43-godišnji muškarac u teškom stanju, sa povredama na nekoliko mesta iz vatrenog oružja i obilnim krvarenje. Pacijen je odmah unet u operacionu salu, ali je na ulazu, još pre početka bilo kakve intervencije - preminuo, izjavio je dr. Vančo Gramatov, lekar u veleškoj bolnici.

 

Policija je najavila da će više detalja o ovom zločinu saopštiti sutra, ali komšije ubijenog veruju da je prijateljska sedenka i igranje karata, verovatno u novac, završila oružanim obračunom.

 

- Čuli smo pucnjeve iz dorišta komšije. Mislim da ih je bilo pet. Zatim smo videli Tošeta ispred vrata i još jednu osobu sa pištoljem u ruci. Komšija je ležao na zemlji i krvario iz stomaka, a onaj sa poštoljem je stajao nagnut iznad njega. Ubrzo je došla policija i uhapsila ga, a komšiju je Hitna pomoć odvela u bolnicu, kaže jedan od komšija.

 

Blizak rođak ubijenog Tošeta Koceva svedoči da je ubica Blagojče Šumanovski bio kod njega celu noć, gde su do ranih jutarnjih sati igrali karte.

 

- Bili su veoma dobri prijatelji. Ne znam koji je bio razlog da ovako završi njihovo prijateljstvo. Ne mogu da shvatim razlog zašto je Toše ubijen, kaže njegov rođak.

 

Uviđaj na mestu zločina trajao je pet sati, a prema nezvaničnim informacijama, pronađeno je najmanje pet čaura.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kralj

    6. decembar 2016 | 07:23

    Kockam 30 godina nikada se nisam zaduzio ono sto je moje iskockam posteno kad nema nema onda se radi dok plata stigne he he he he

  • Draža Volverin

    8. decembar 2016 | 08:00

    Znate onu Djoletovu.....drug je drug a dug je dug...

  • kralj

    7. decembar 2016 | 23:19

    Pravi drug nema sta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA