DETALJI SKANDALA U MLADENOVAČKOJ ŠKOLI: Pošto je udario nastavnicu, učenik (16) pobegao sa časa!

Elemenata krivičnog dela nema, tako da policija više od toga ne može da uradi. U policiji su saslušani i profesorka i učenik

  • 26

Učenik drugog razreda Srednje tehničke škole u Mladenovcu V.P. (16) udario je u sredu na času nastavnicu elektrotehnike, Vesnu R. Mladić, koji inače trenira kik-boks, na početku časa, ustao je sa svog mesta i prišao nastavnici. Tada je ošamario, maltene onesvestio i potom pobegao iz škole, piše Informer.

SKANDAL U TEHNIČKOJ ŠKOLI U MLADENOVCU: Učenik opalio šamar profesorki nasred časa!

Kada ga je policija stigla i pitala zašto je to uradio, mladić je rekao "Nemam pojma, tako mi došlo", prenosi ovaj medij.

Protiv njega će biti podignuta prekršajna prijava, kao i momentalni postpupak za isključenje iz škole.

Elemenata krivičnog dela nema, tako da policija više od toga ne može da uradi. U policiji su saslušani i profesorka i učenik.

– Oštećena je bila u policiji i dala izjavu, a razgovarala je i sa prosvetnom inspekcijom, tako da je procedura u toku. Rekla je da nije bilo nikakvog razloga da je učenik udari. Sinoć su su školi bili i učenikovi roditelji, ali ne znam detalje – rekla je direktorka škole Snežana Blagojević.

Objasnila je kako je profesorka uznemirena i povređena, nikada joj se nije dogodilo ovako nešto, i kako se zaista sve dogodilo iz čista mira.

Ona je dodala kako pomenuti učenik nije važio za najuzornijeg, budući da do sada ima čak 19 neopravdanih izostanaka i dvojku iz vladanja zbog nediscipline.

 

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    9. decembar 2016 | 08:56

    Tog srednjoškolca ili nazovi učenika, podhitno isključiti iz škole. Ovo ne sme da se događa. Roditelje takođe kazniti, obzirom da je stariji maloletnik. Njega kazniti na prvom mestu.

  • Ljilja

    9. decembar 2016 | 09:19

    Cist olos!Sve bi ja to na prinudni rad!Motiku u ruke !

  • Bizon

    9. decembar 2016 | 09:20

    Roditelji ga tako vaspitali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA