Ispovest majke dečaka iz Subotice: Policajac mi je tukao sina (11), možda će ostati gluv!

Policajac je udario dečaka raširenim dlanovima po ušima

  • 8

Zbog sumnje da je zlostavljao i mučio dete (11), nadležnom tužilaštvu je podneta krivična prijava protiv policajca S. B. iz Subotice. Policijski službenik je suspendovan do okončanja disciplinskog postupka.

HOROR U SUBOTICI: Policajac tukao dečaka (11), pa ga vukao kilometar i po po ulici!

Dečak M. P. (11) se sa drugarima u subotu 3. decembra igrao na njivi u blizini Kerskog groblja u Subotici. Kada su krenuli kući, napao ih je pas zbog čega su uzeli granje, koje se nalazilo ispred kuće, kako bi se odbranili od njega.

U tom trenutku iz kuće je istrčao policajac u uniformi i počeo da viče i psuje. Policajac je udario dečaka raširenim dlanovima po ušima, a onda ga podigao i udario mu glavu u drvenu banderu, priča dečak. Vukao ga je po ulici oko kilometar i po do naše kapije, držeći ga za kragnu i kapuljaču.

- Juče su me zvali iz škole da dođem po moje dete jer je imao jake bolove. Odvela sam ga na pregled kod privatnog lekara i namerno prijavila pod drugim imenom. Znate, Subotica je mali grad, uglavnom isti lekari rade i u državnim i u privatnim institucijama.

- Rekli su nam da ima veliko oštećenje vilice, ali na svu sreću nije došlo do preloma. Mi samo molimo Boga da se on što pre oporavi i da ne dođe do totalnog gubitka sluha  - ispričala nam je mama dečaka.

Uhapšeni maloletnici: Preteći igračkom i nožem krali po Novom Sadu

Protiv policijskog službenika S.B. iz Subotice podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje deteta (11). Policijski službenik je suspendovan do okončanja disciplinskog postupka, saopštili su nam iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

(Telegraf.rs / K.Bezbradica)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    12. decembar 2016 | 14:49

    Ljudi moji ja bas ne volim policiju,ali ima njih dosta postenih i pravednih,zele bih decaku sve najbolje da se sto pre oporavi bez posledica,a policajcu kazna.

  • Елза

    12. decembar 2016 | 13:37

    Ima dobrih i kulturnih pridu gradanu a trideset posto bagra i olos nazalos iza uniforme se kriju i nepismenih

  • Baby

    12. decembar 2016 | 21:16

    Kad zlocinca u uniformi stite inicijalima, odosmo do vraga... Detetu brz oporavak, i da znas sreco malena i njegovo ce neko tuci zarad tatinih ,,dobrih dela,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA