Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Ako ste propustili nešto od vesti u poslednja 24 sata, ovde ih možete pročitati na jednom mestu

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje.

Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Putnički voz, koji saobraća na relaciji Beograd-Novi Sad, usmrtio je u 13:40 sredovečnog muškarca kod stajališta Tošin bunar. Muškarac je sam zakoračio pod voz. Ubrzo su se pojavili i uznemirujući snimci nesrećnog čoveka, a o tome više možete pročitati OVDE.

Turska je ponovo u strahu od eventualnog terorističkog napada, nakon dve eksplozije koje su se osetile u blizini stadiona Bešiktaša. Dve eksplozije čule su se i osetile u blizini stadiona Bešiktaša u Turskoj, a fotografije i snimci već se mogu videti na društvenim mrežama. Za sada je prema prvim informacijama turske policije oko 20 povređenih, dok je 13 mrtvo. Sve o tome pročitajte OVDE.

 

Mnogima se plače od crnogorskog bukvaraJedna majka iz Podgorice oglasila se danas na Fejsbuk profilu povodom novih bukvara u Crnoj Gori

- Danas smo dobili Bukvar. Bukvalno mi se plače. Moje dete 50% ovih izmišljenih reči i slova ne ume ni da izgovori, a ja ne mogu 30% uz sve napore – napisala je ona. Sve tome OVDE.

Divlji taksisti danas razbili glavu direktoru Civilne kontrole. Takozvani „divlji“ taksisti u Beogradu već godinama ugrožavaju egzistenciju ljudi koji se pošteno i zakonito bave ovim poslom prehranjujući porodice, a u poslednje vreme sve je zapaženija njihova bahatost, pa i nasilništvo.

Naime, Patrola Civilne kontrole, koja je bila na redovnom zadatku u okviru sprovođenja projekta „TAKSISTI LOPOVI – HAJDE DA IH IDENTIFIKUJEMO“, nakon fotografisanja nelegalnog taksiste na Terazijama ubrzo je presretnuta, pa je direktor Civilne kontrole zadobio udarac glavom u predelu gornje usne usled čega mu je naprsao zub, a doživeo je i lakši potres mozga. Više o tome pročitajte OVDE. 

Crvena zvezda je jesenji prvak u Srbiji! Izabranici Miodraga Božovića su na Marakani savladali Radnički iz Niša sa 2:1 i tako osigurali dovoljnu bodovnu zalihu da Partizan ne može da ih ugrozi uoči poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva. Sve o tome OVDE. 

Naše rukometašice doživele su prvi poraz na Evropskom prvenstvu u Švedskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA