"PAO" ZBOG MITA: Pritvor do 30 dana predsedniku Privrednog suda u Zaječaru

Goranu Krstiću je određen pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i da će ometati postupak uticanjem na svedoka

  • 2

Specijalni sud u Beogradu odredio je sinoć pritvor do 30 dana predsedniku Privrednog suda u Zaječaru Goranu Krstiću, osumnjičenom za primanje mita.

KORUPCIJA U PRIVREDNOM SUDU: Policija uhapsila predsednika, a zadržani su i predsednici opštine i stečajni upravnik!

Pritvor je određen i prema bivšem predsedniku opštine Bor R.B. i stečajnom upravniku preduzeća Polet S.I. Portparol suda Bojana Stanković rekla je da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je Krstiću odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i da će ometati postupak uticanjem na svedoka.

Prema osumnjičenima I.S. i B.R. pritvor je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, a protiv osumnjičenog B.R. i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, dodala je Stanković.Ona je dodala da protiv rešenja o određivanju pritvora osumnjičeni i njihovi branioci mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.Oni se sumnjiče za krivično delo trgovine uticajem i primanja i davanja mita. Uhapšeni su u petak. Krstić se sumnjihi da je primio mito od 10.000 evra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    12. decembar 2016 | 09:41

    Tresla se gora,rodio se mis.Vrana vrani oci ne vadi.Zar ste stvarno toliko naivni.Pa podjite prvo od predsednika drzave Tomislava Nikolica!!!!!

  • Milic

    12. decembar 2016 | 09:31

    Ma gde kod nas ima mito , mislim gde nema?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA