≫ 

Dva puta izbegao ubistvo, ćutao pred policijom: Ko je Gidra, ubijeni navijač Vojvodine? (FOTO)

Na svaka tri meseca napadnut je Gidra

  • 30

Dragana Jovanovića (26), u uličnim krugovima poznatiji kao Gidra, inače nekadašnji vođa navijačke grupe "Firma", nakon dva pokušaja pokušaja ubistva ove godine, noćas su uspeli da pretuku na smrt ispred lokala "Moja kafanica" u Novom Sadu.

Sa njim je prebijen i ubijen Dario Roklicer, takođe navijač i takođe osoba sa podebelim dosijeom.

UPUCAN U KLASIČNOJ SAČEKUŠI: Gidra izrešetan iz "kalašnjikova"!

PRETUČENI NA SMRT: Dva mladića stradala u Novom Sadu, jedan od njih vođa navijača!

U tuči su korišćeni tupi predmeti, poput bejzbol palica. Do incidenta je došlo u 4.30 časova.

Inače, na Gidru je ove godine, dva puta izvršen napad, odnosno, pokušaj ubistva.

Veoma zanimljiv podatak je da su se napadi na njega dešavali tačno u razmacima od tri meseca.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Idemo redom.

Krajem juna ove godine, napadnut je u sačekuši u Novom Sadu na Štrandu. Tada je zadobio teške telesne povrede. Iz vatrenog oružja pogođen je u desnu potkolenicu, desnu butinu, levo koleno i desnu nadlakticu, a imao je i prelom ramena. Tada je otvorena istraga o pokušaju ubistva.

Nakon tri meseca, u septembru, ponovo je bio u središtu pucnjave. Dok je sedeo u kafiću, na njega je otvorena vatra. O tom napadu postoje dve priče. Jedna je da je Gidra sam sebi pucao u nogu, a druga da je na njega pucao nepoznati napadač.

Inače, Gidra je od ranije bio poznat policiji. Imao je 36 prijava, među kojima su narkotici, seksualni delikti, napadi na policajca, posedovanje oružja, krađe, izazivanje opšte opasnosti, nasilje, nanošenje telesnih povreda, iznude, zatočeništvo, prikrivanje...

Bio je osuđivan pet puta, a od toga je dva puta bio u zatvoru, dva uslovno, a jednom je dobio novčanu kaznu i godinu dana zabrane prisustvovanja utakimicama. Zbog kršenja javnog reda i mira kažnjen je pet puta.

(Тelegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    21. decembar 2016 | 09:39

    36 prijava,ejjjjjj i svi njemu slicni su na slobodi!

  • Ocajno pero

    21. decembar 2016 | 10:25

    Dok nam sudstvo bude ovakvo kako jeste, a corav moze da zakljuci da oza ovoh osuda stoji teska korupcija, bitange ce da se slobodno setaju i tuku, ranjavaju i ubijaju po ulicama. To sto se medjusobno ubijaju bas nas briga, nek njihova rodbona i porodice razmisljaju o tome, ali se plasim da ce poceti da strada sve vise neduznih, jer ovi interni ratovi klanova prerasce u otvorene sukobe, a onda niko nece biti siguran. Drzava mora ovde zestoko da teaguje i ovakve odmaj smesta kao u Engleskoj u specijalne uatvore gde ce biti najmanje godinu dana biti totalno izolovani. Sudstvo hitno reorganizovati i ovakvima da sude sudska veca koja ce od slucaja dp slucaja biti sastavljana iz raznih krajeva Srboje tako da neznaju ko ce im suditi i advokati nece imati vremena da kupe presude ili za odredjena dela kao prodaju droge doneti odluku automatski tri godine zatvora bez advokatskih igrarija olaksavajuce okolnosti i nedolaska na sudjenje i odmah upucivanje u radni zatvor gde ce da rade i otplate drustvu sedenje u zatvoru, a ne da na teret ovog drustva sede i prave kombinacije sa slicnim likovima.

  • Kami

    21. decembar 2016 | 10:25

    Zalosno svakog dana ginu mladi ljudi, kako rade tako i prolaze! Verovatno da i ubice ceka slicna sudbina i tako u nedogled, dok pravosudje i ostali drzavni organi spavaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA