≫ 

Selo Šarbanovac iz kog je srpski džihadista Boban: U njemu je duh u venčanici plašio vozače na putu

Žena u belom pojavljivala se u Bobanovom selu pre pet godina i ova misterija nikada nije rešena

  • 22

Boban Simeonović (36), Srbin iz Nemačke koji je povezan sa terorističkim napadom na berlinskom vašaru u kom je poginulo 12 ljudi - poreklom je iz sela Šarbanovac. Upravo ovo selo upamćeno je po utvari koja je noću lutala i plašila vozače na putu.

EKSKLUZIVNO IZ SELA SRPSKOG DŽIHADISTE: Boban je bio miran i povučen, a onda je prešao u islam! (FOTO)

Podsećamo vas na avgust 2011. godine kada je nekoliko vozača primetilo utvaru, dok su se posle ponoći vozili od Zaječara ka Boru.

Pred sam ulaz u Bor svi su videli istu ženu u beloj venčanici, sa bidermajerom, koja je lebdela iznad puta. Nekoliko njih otišlo je tada u policiju i prijavilo ovu neverovatnu pojavu, ali žena nikada nije pronađena.

Za ženu u belom tada se vezalo nekoliko verovanja. Ona je, kažu, krenula kolima sa verenikom da kupi venčanicu - desila se saobraćajna nesreća, poginula je. Druga verzija kaže da je poginula na tom mestu nakon što je raskinula veridbu sa nevernim verenikom.

Treća, da je na mestu na kome je sagrađen most bio krst koji nije trebalo rušiti. Peta, da je tu bila crkva.

Baš kao što nije otkrivena misterija o utvari iz sela Šarbanovac, tako se ne zna ni tačno poreklo Bobana Simeonovića. Jedino što se sigurno zna je da u ovom selu živi njegov otac i da ga je sin posećivao. Komšije čak tvrde da je Boban bio izuzetno fin mladić.

Simeonović se sumnjiči da je vrbovao ljude za radikalni islam i da je podržavao Islamsku državu, kao i da je slao ljude u Irak i Siriju.

Njegova uloga je bila i indoktrimacija, odnosno edukacija novoizabranih ekstremista kako da govore, koje termine da koriste, kako da misle i žive u skladu sa radikalnim islamskim normama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovi

    22. decembar 2016 | 18:28

    A gde je četvrta verzija, ima prva, druga, treća i peta ??

  • Vla

    22. decembar 2016 | 19:18

    Sace ispasti svi vlasi su izdaice i mudjahedini opet neka sugava propaganda pazite sta se radi da ne pogresite sa vlasima????????

  • SAŠA FRANKFURT

    22. decembar 2016 | 22:32

    TEŠKI IDIOT, I BRUKA OD ČOVEKA!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA