≫ 

ISIS objavio jezivi snimak na kojem krvnik iz Berlina govori da želi OSVETU (FOTO) (VIDEO)

- Egzekutor napada u Berlinu izveo je još jedan napad na italijansku policiju u Milanu i ubijen je u vatrenom obračunu - stoji u saopštenju objavljenom na Amaku

  • 10

Novinska agencija Amak je objavila video na kojem se vidi Anis Amri, čovek koji je osumnjičen da je u Berlinu kamionom usmrtio 12 osoba na božićnom vašaru, kako se zaklinje na vernost ISIS-u i njegovom lideru Abu bakru al Bagdadiju.

ON JE UPUCAO NAJTRAŽENIJEG TERORISTU: Policajac je tek 9 meseci, a sada je heroj Evrope (FOTO) (VIDEO)

Na snimku Amri govori kako želi da osveti muslimane koji su ubijeni u vazdušnim napadima.

- Moja poruka svim krstašima koji bombarduju muslimane širom sveta je sledeća: njihova krv neće proći bez osvete. Mi smo nacija koja stoji iza njih, i mi ćemo ih osvetiti. Pozivam svoju muslimansku braću širom sveta...Vi u Evropi, ubijajte te krstaške svinje - poručio je Amri i zatim se zakleo na vernost vođi ISIS-a Abu Bakru al-Bagdadiju.

Islamska država je danas putem svoje novinske agencije Amak potvrdila da je u Milanu ubijen Anis Amri, osumnjičeni za napad u kojem je na Božićnom vašaru u Berlinu u ponedeljak ubijeno 12 i ranjeno više od 50 ljudi.

- Egzekutor napada u Berlinu izveo je još jedan napad na italijansku policiju u Milanu i ubijen je u vatrenom obračunu - stoji u saopštenju objavljenom na Amaku, prenosi Rojters.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    23. decembar 2016 | 16:11

    Sad kad dobije kubik ilovače nevjerujem.da će Al Bagdadi plakati za njim

  • Putin R.S

    23. decembar 2016 | 17:15

    I sta sad? Umesto da zivis normalno i da imas porodicu tebe pokriva ilovaca i bices ubrzo zaboravljen. Da bog da da svi vi tako zavrsite.

  • dada

    23. decembar 2016 | 20:03

    E moj zblenuti zapadu. Koga ti avionom on tebe kamionom. Pa brojte jel ima aviona ili kamiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA