NOVA PUCNJAVA U SPLITU: "Škorpionima" izrešetali noćni klub sa 30 metaka, kamere sve snimile!

Policijska ekipa za uviđaj je od ranog jutra u objektu. Uzimaju sve tragove koji bi mogli uputiti na počinioce

  • 5

Policija je jutros izvestila o pucnjavi na ugostiteljski objekat u Splitu.

Čikago ponovo postao grad gangstera! Ubijaju se na sve strane

- Policija je u prvim satima petka krenula u potragu za osobom koja je u 3:50 časova pucala iz vatrenog oružja po ugostiteljskom objektu u Splitu. U vreme pucnjave u ugostiteljskom objektu bila je jedna osoba, ali nije povređena. Za sada nepoznata osoba je nakon pucnjave pobegla, prenosi Index.hr.

Kako Index saznaje, reč je o noćnom klubu Mun bar koji se u Splitu otvorio prošle godine. Dva nepoznata počinilaca su došli pred severnu stranu Muna. Jedan od njih je staklena vrata i prozore objekta izrešetao sa čak 30 metaka iz automatskog oružja "Škorpion".

Nakon što je izrešetao objekat, ušao je u vozilo u kojem ga je tada već čekao drugi počinilac pa su se udaljili u smeru Osječke ulice. U Mun baru se tada nalazio noćni čuvar. Živu glavu je izvukao pukom srećom.

Policijska ekipa za uviđaj je od ranog jutra u objektu. Uzimaju sve tragove koji bi mogli uputiti na počinioce. Njih je snimio i video nadzor. Snimke bi policiji trebale značajno da olakšaju posao, a ako je tačno da "policija intenzivno radi na pronalasku počinilaca", kako su rekli Indexu, onda bi slučaj trebao biti ubrzo rešen.

Foto-ilustracija: Profimedia/AFP Foto-ilustracija: Profimedia/AFP

TRAGEDIJA U SPLITU: Mladić (18) izboden nožem, preminuo na putu do bolnice

Snimljeni kamerom video nadzora

Ovo nije prvi put da su problemi u tom baru. Na otvaranju sezone imali su dojavu o bombi zbog čega je ceo lokal ispražnjen, a tog dana je čak pucano iz pištolja na taj objekat. Osoba koju policija još uvek nije pronašla ispalila je jedan metak na objekat, ali tom prilikom niko nije bio povređen. Policija do danas nije rešila taj slučaj.

Vlasnik Mun bara je rekao da je šokiran. Nije mu jasno ko se nameračio na njih. Tvrdi da rade dobro, da se ne bave se ničim lošim, te da ne zna ko stoji iza napada.

U Splitu je ove zime poplava kriminala. Gore automobili, zapaljen je i ugostiteljski objekat na splitskim Bačvicama, a više puta se pucalo, napadalo noževima i premlaćivalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    30. decembar 2016 | 17:28

    А Тито вам није био добар?.Хтели сте Њофру?.Ето вам.

  • Miki

    30. decembar 2016 | 14:05

    Vratio se Eliot Ness, Cikago na pomolu.

  • Raspucin

    31. decembar 2016 | 15:19

    Hahahaha ovi kasne 20 godina, sad da osetite 90te, i demokraciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA