JEZIVO: Baba zaključala maloletnu devojčicu i naterala svog unuka da ima seks sa njom

Ona je u toj kući u naselju Šuto Orizari držana pod ključem, ali je dan pre Nove godine uspela da pobegne i sve ispriča svom stricu, a potom i u policiji, koja radi na rasvetljavanju slučaja

  • 3

Maloletna, 11-godišnja devojčica, štićenica Doma za decu sa vaspitno-socijalnim problemima “Ranka Milanović” iz Skoplja, koja je pre Nove godine bila prijavljena da je nestala iz Doma, preživela je pravi pakao u skopskom naselju Šuto Orizari.

Foto: Telegraf/D. Joksič Foto: Telegraf/D. Joksič

HOROR U MAKEDONIJI: Pretio da će je zaklati, pa SILOVAO ĆERKU (12)

Baba njene prijateljice, takođe štićenice Doma, zaključala je devojčicu u jednu sobu svoje kuće i naterala svoga unuka da ima seks sa njom.

Foto: Telegraf/D. Joksič Foto: Telegraf/D. Joksič

Dva dana kasnije, devojčica je uspela da pobegne iz kuće. Svoju golgotu je ispričala stricu, a potom su svi zajedno, sa socijalnim radnikom slučaj prijavili policiji.

Prema dosadašnjoj istrazi, jedanaestogodišnja devojčica je 29. decembra prošle godine oko 12,30 časova sa autobusom stigla u skopsko naselje Butel. Tu se, na autobuskoj stanici srela sa svojom prijateljicom, takođe štićenicom Doma, koja joj je predložila da odu do njene babe u obiližnje naselje Šuto Orizari.

Foto: Telegraf/D. Joksič Foto: Telegraf/D. Joksič

Čim je ugledala lepu devojčicu, baba joj je rekla: “Nigde ti više nećeš ići, bićeš mi snajka”. Devojčica se tome usprotivila i htela da ode iz kuće, ali je baba bila brža. Skočila je sa stolice, uhvatila devojčicu za kosu i na silu je odvukla u sobu. Baš tada je naišao njen unuk, pa je baba i njega ugurala u sobu, zaključala vrata i nagovorila unuka da ima seks sa devojčicom.

Malena se u početku tome protivila, ali kada je videla da joj nema spasa, pristala je da ima seksualni odnos sa babinim unukom.

(Telegraf.rs/D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanin

    5. januar 2017 | 00:08

    Tuga,izopacenosti na sve strane.Jadno dete.

  • Dr

    5. januar 2017 | 03:16

    Tek poslednjih par godina prenosite vesti iz romske svakodnevnice, ovo je sad šokantno ali se dešavalo vekovima, ništa novo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA