U ZNAK OSVETE: Odgovornost za napad u Jerusalemu preuzela palestinska grupa (VIDEO)

- Ovo nije prva operacija naše grupe i ona će biti praćena talasom karakterističnih operacija u odbranu našeg Jerusalima i u znak osvete naših mučenika i zatvorenika - navodi se u saopštenju

  • 0

Nepoznata palestinska grupa "Mučenik Baha Elejan" preuzela je odgovornost za napad kamionom u Jerusalemu, u kojem su poginula četiri izraelska vojnika, a 17 ranjeno.

 

Hezbolah pozdravio terorističku operaciju u Jerusalimu

 

U saopštenju, objavljenom na internetu na arapskom jeziku, navodi se da tu organizaciju čine Palestinci koji nemaju "veze izvan Palestine" i preti novim napadima.

 

- Ovo nije prva operacija naše grupe i ona će biti praćena talasom karakterističnih operacija u odbranu našeg Jerusalima i u znak osvete naših mučenika i zatvorenika - navodi se u saopštenju.

 

Rojters ističe da se za grupu nije ranije čulo, kao i da ta agencija nije bila u mogućnosti da potvrdi autentičnost saopštenja, u kojem se preuzima odgovornost za napad u Jerusalimu.

 

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je ranije da je Palestinac, koji je kamionom uleteo u grupu izraelskih vojnika u Jerusalimu, verovatno bio pristalica Islamske države.

 

Pogledajte trenutak kada kamion smrti gazi vojnike u Jerusalimu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

 

U napadu u Jerusalimu, koji se desio u nedelju kada je vozač kamiona uleteo u pešake, poginule su četiri osobe.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA