1

KRVAVI OBRAČUN ISPRED SABORNE CRKVE: Ubo šilom poznanika, pa se sakrio u Pošti

Muškarac (32) je dobio ubod u rame, čovek star 36 godina posečen je po glavi dok je žena (40), koja je, takođe, učestvovala u sukobu, prošla bez povreda

Nož, manijak, napad nožem, nasilje nad ženama, tuča, obračun
Foto - ilustracija: Milena Đorđević

Dvojica Nišlija povređena su danas u centru Niša na Trgu 14. oktobar kada su se potukla nakon čega je došlo i do potezanja noža.

Nišlija (26) muvao mame, pa završio u policiji! Delio flajere za nepostojeći vrtić

Jedan muškarac (32) je dobio ubod u rame dok je čovek star 36 godina posečen po glavi a žena (40), koja je, takođe, učestvovala u sukobu, prošla bez povreda.

Kako saznajemo, tuča je započela oko 11 sati ispred niške Saborne crkve gde se ova trojka susrela.

- Svađali su se nasred ulice, vikali i tukli… Mladić koji je bio u društvu sa tom ženom je prvi napao i turpijom drugog ubo u glavu. Ovaj mu je uzvratio i ubo ga šilom u rame, a onda počeo da beži ka zgradi Pošte- opisuje tuču jedan od prolaznika.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

U nameri da odbrani svog čoveka, partnerka mlađeg muškarca je izvadila nož ali je napadač, pre nego što je uspela da ga upotrebi, umakao i zatvorio se u zgradu obližnje Pošte. Žena i ranjeni muškarac su ga sledili, pokušavali da razvale vrata ali ih je sprečila policija koju su pozvali zaposleni u pošti.

Niška policija potvrdila je da je dobila prijavu da je došlo do svađe i tuče izmedju tri osobe od kojih su dve povređene, i da je njihova patrola intervenisala. Protiv njih će biti podnete krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja. Stariji muškarac odgovaraće i za nanošenja teških telesnih povreda.

(D. R.)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Grad Niš, Nož, Saborna crkva, Tuča
Popularni komentari
  • d
    dziber iz beograd

    Svi naoruzani

foto dana

video dana