ŠOK: Majka joj je ubila sestricu, a onda je čula da ima i brata. Izabela se umalo šlogirala kad je videla rezultate DNK!

Najneverovatnija životna priča je završena šokantno po oboje. Ovako nešto u Srbiji nije viđeno. Jedva su čekali analizu DNK, a onda je usledio potpuni šok. Stric je bio ubeđen čija su oni deca, međutim, svi su zanemeli kad su čuli istinu

  • 1

- Ja se zovem Izabela Petić i odrasla sam u domu. Moj otac je puno puta govorio kroz svoj bes da ja nisam njegova ćerka, da ja nisam njegova krv. Da nemam nalik na njega. Po pričama saznajem da bih mogla da imam polubrata - ispričala je Izabela, devojka koja se u životu borila samo s nedaćama, sama bez roditelja.

Odrasla je bez majke koja je u zatvoru zbog ubistva deteta. Posle njene potresne izjave, nizale su se reči koje ujedaju za srce, a njena potraga da nađe svog brata preko DNK rezultirana je šokantno.

Željko je tražio DNK analizu svoje sedmoro dece, kad su stigli rezultati, zamalo se ŠLOGIRAO (FOTO) (VIDEO)

Naime, Izabela je saznala da možda ima polubrata, preko oca, koji je imao drugi brak posle njene majke. I za Izabelu je čuo taj dečak, Milenko, pa su oboje jedno drugo počeli da traže u isto vreme.

- Ja se zovem Milenko Petić. U kratko vreme mi je umrla i majka i otac. Otad mi se život promenio. Nekako, osećam se od tada drugačije skroz. Najviše mi nedostaje kad dođem iz škole da vidim roditelje, da njima čujem glas, a ne ovako. Skoro sam čuo od strica da se pojavila moja sestra od oca. Ja bih voleo da se to utrdi da ona jeste moja sestra.

Njih dvoje se ne poznaju, a oboje su čuli da su možda rod. Kamere su ih snimale odvojeno, a uzet im je DNK kako bi se otkrilo jesu li u srodstvu, kako ne bi živeli samo na svetu, bez igde ikoga. Bez roda svoga.

- Kada bih saznala da imam brata iako imam sestru, značilo bi mi puno, jer smatram da bih napokon imala nekoga svog, s kime bih mogla o svačemu popričati, da bih ja mogla biti s nekim u rodu - mašta Izabela sva u suzama.

Printskrin: Youtube/ Info F Printskrin: Youtube/ Info F

Milenko, s drugog kraja sveta, kaže:

Kad bih saznao da imam polusestru, to bi značilo da nisam sam, da imam nekog sa strane - priča Milenko u kameru, daleko od Izabele, u drugom gradu, daleko, daleko...

Jedini rod blizak Milenkov jeste njegov stric, koji je ispričao celu njegovu životnu priču i otkrio kako je čuo da je njegov pokojni brat imao dete i pre nego što je dobio Milenka. Takođe, on tvrdi da je Izabela sigurno ćerka njegovog brata, jer oni jako liče.

- Ja sam Milenkov stric. Pre tri i po godine je snaja umrla od raka, njih su dvojica ostali sami, posle kraćeg vremena, verovatno od tuge za ženom, moj brat je umro od srca. Ja sam prihvatio Milenka.

- Moj brat, Milenkov, a možda i Izabelin otac, za koju sam čuo nedavno da je možda rod s njim, živeo je pre rata s nekom ženom, a onda je otišao na ratište. Živeli su dve ili tri godine. Posle 6 ili 7 godina čitao sam u novinama da je Petić Prvoslavka udavila dete. Bilo mi čudno. Tako se zvala ta prva žena mog brata. I stvarno istina, pisalo je u novinama da je dobila 7 godina zatvora, jer je stavila detetu jastuk na glavu. Prošlo je godina i godina od toga. Piše da je iz Apatina, '51 godište.

dnk uzimanje brisa devojka

- Međutim, pre 10 ili 15 dana zvao me mlađi ženski glas, koji je tražio Miroslava Petića, mog brata. Ja rekoh da je umro pre tri godine - priča Milenkov stric.

Tako je stric Milenkov otklupčao zamršeno klupko. Rekao je da je nakon tog poziva saznao da je devojka Izabela možda ćerka njegovog brata, jer je rođena baš u to vreme kad se njegov brat razišao sa prvom ženom. Onda se ponovo oženio i dobio Milenka.

Uveren da je Izabela ćerka njegovog brata i Milenkova polusestra, oni su se našli da čuju DNK  analizu i prvi put se upoznali.

A onda se desio potpuni preokret.

Izabela i Milenko nisu u srodstvu.

Nastao je bolan muk.

Poslednji zračak nade je nestao.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodanka

    14. januar 2017 | 09:21

    TO MU I TREBA KAD SE U ON VUCINJA DOK JE BIO I BRAKU DOBRO MU JE IPAK OD7 PET JE NJEGOVO DOSTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA