Smrt dečaka koja je rastužila celu Srbiju: Saslušani svi svedoci u slučaju malog Radenka

Tokom istrage, saslušano je više od trideset svedoka koji su bili uključeni u pružanje pomoći Radenku, a sva prikupljena dokumentacija sada zahteva stručno veštačenje

  • 3

Tužilaštvo u Loznici završilo je danas saslušanje svedoka, kojeg je naknadno predložila odbrana doktora Dobrivoja Bojanića, ortopeda Opšte bolnice protiv kojeg je Ministarstvo zdravlja podnelo krivičnu prijavu zbog neadekvatnog lečenja Radenka Nikodinovića (8) iz Kozjaka, preminulog 8. oktobra od sepse, nastale posle preloma ruke.

DOKTOR BOJANIĆ TAJNO RADI U SANATORIJUMU? Ortoped koji je lečio malog Radenka premešten u drugu ustanovu!

BILI SMO U BOLNICI SMRTI U LOZNICI: Ništa se nije promenilo (FOTO)

Već od sledeće sedmice mogao bi biti poslat nalog za stručno medicinsko veštačenje dokumentacije prikupljene tokom istražnog postupka, saznaje Alo.rs.

– Salušan je lekar iz lozničke bolnice i ukoliko ne bude novih prijava od strane zastupnika porodice Nikodinović, očekujem da će zahtev za veštačenje biti upućen u toku sledeće sedmice – potvrdio je Zoran Nestorović, v. d. javnog tužioca.

Dečakov otac Milan Nikodinović objasnio je da je njegov advokat bio odsutan sa saslušanje zbog zdravstvenih razloga, ali da i pored toga ne očekuje novo odlaganje upućivanja zahteva za veštačenje.

On je rekao da je današnji svedok već saslušavan, ali da je odbrana insistirala na nekim novim detaljima.

- Ne očekujem da će više biti saslušanja i nadam se da će uslediti veštačenje, a potom i konačan odgovor na jedino pitanje koje moju porodicu interesuje, a to je, ko je odgovoran za smrt našeg Radenka – kaže Milan.

Branilac optuženog doktora takođe je potvrdio da njihova strana više neće predlagati naknadne svedoke i da očekuje veštačenje u koje će biti uključeni eminentni stručnjaci.

Tokom istrage, saslušano je više od trideset svedoka koji su bili uključeni u pružanje pomoći Radenku. Prikupljena dokumentacija sada zahteva stručno veštačenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelija

    13. januar 2017 | 16:48

    Toliko svedoka slucaja a da niko detetu nije mogao pomoci.Oni i dalje rade svoj posao.A gde je mali Radenko i kako je njegovim roditeljima.

  • Zoran Švedska (Loznica)

    13. januar 2017 | 16:25

    Mali anđeo:( neka ti je laka zemlja. Užas roditeljima!

  • Crni

    13. januar 2017 | 20:46

    Oce li konačno neko da odgovara? Dokle ce ovakvi da nas leče i iskorenjuju svaki dan.,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA