≫ 

KUSTA IZBEGAO PUCNJAVU: Reditelj bio na sahrani na kojoj je ubijen Kekin kum

Emir Kusturica održao je govor na sahrani u Sopotu, nakon koje je danas ubijen Kekin kum Milomir Jovanović iz Vranića. Kusta je samo pukom srećom izbegao pucnjavu, zato što je nakon održanog govora odmah seo u automobil i otišao na Mećavnik

  • 42

Emir Kusturica pukom srećom izbegao pucnjavu koja se danas dogodila na groblju u Sopotu! Kako saznajemo, slavni srpski reditelj je prisustvovao sahrani, nakon koje je na parkingu usmrćen Milomir Jovanović (46) iz Vranića.

KEKIN KUM UPUCAN NA GROBLJU U SOPOTU: Napadač posle sahrane ubio Milomira J. (46)

Kusta je samo pukom srećom izbegao pucnjavu, zato što je nakon održanog govora odmah seo u automobil i otišao na Mećavnik, a pucnjava se dogodila neposredno nakon toga.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Naša ekipa dočekala je Kustu i čim je stigao pitali smo ga da li zna šta se odigralo na groblju.

- Znam, sad sam čuo. Ja sam održao govor i odmah sam otišao - rekao nam je Kusta koji je potom u kafani u svom stilu pred prijateljem prokomentarisao: "Zamisli, opet sam preživeo...".

Ubijeni Milomir Jovanović odranije je poznat policiji i navodno kum Dejana Stojanovića Keke, vođe novobeogradskog kriminalnog klana, i prema operativnim podacima policije bio je glavni narko diler na Novom Beogradu.

(I. Cicović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    14. januar 2017 | 17:21

    Koliko je bilo ljudi na toj sahrani.I kako to da je samo Kusta bio u zivotnoj opasnosti a ostali NE

  • Milena

    14. januar 2017 | 17:12

    Gospodinu Kustirici zelim od sveg srca,dobro zdravlje i dug zivot.On je jedan od najvecih ambasadora Srpskog naroda u svetu.......

  • Nikola

    14. januar 2017 | 16:58

    Šta Kusturica traži u tom okruženju ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA