Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Jedan od telohranitelja čečenskog lidera Ramzana Kadirova, kojeg podržava Kremlj, upucan je i sahranjen u selu Kurčaloj u Čečenskoj Republici, prenelu su pojedini kavkaski mediji.

Novak Đoković je uspešno startovao na Australijan openu i pobedom nad Fernandom Verdaskom u tri seta (6:1, 7:6(4), 6:2), započeo odbranu titule u Melburnu. Španac je pružio ozbiljan otpor Novaku samo u drugom setu, koji je rešen u taj-brejku, a posle meča je bio ljut i kritikovao je podlogu na Rod Lejver Areni.

Više o ovome pročitajte OVDE.

- Bolje da živim jedan dan kao čovek, nego ceo život kao bednik – govorio je opaki momak s početka devedesetih, Aleksandar Knežević Knele. Brz život, oružje i skupi automobili, u godinama kada su se glave gubile zbog mrkog pogleda – asocijacije su na Kneleta i prijatelje. Ali, životi ovih momaka imaju i drugu stranu, do sada nepoznatu.

Naš košarkaški reprezentativac Nikola Jokić izrastao je u prvu NBA zvezdu. Veliki broj novinara ga je pratio i u Londonu nedavno, tokom jedne utakmice Denvera, a posle je odgovarao na brojna pitanja.

Više o Nikoli Jokiću pročitajte OVDE.

Jovana Joksimović danas je jedna od najpoznatijih i najuspešnijih TV voditeljki u Srbiji!

Članovi Udruženja „Zoo Planet“ izvadili su iz šahtova i cevi u blizini pogona nekadašnje Elektronske industrije u Žitorađi 50 stepskih smukova, rekao je predsednik tog udruženja Dušan Stojanović.

Više o ovoj vesti pogledajte OVDE.

Tokom zimskih meseci mnogi kupuju med da bi pojačali imunitet, ali pored pitanja da li je med pravi, pčelari kažu da se valja zapitati ima li u medu ostataka od sredstava za prskanje biljaka, koje neki poljoprivrednici nekontrolisano koriste.

Istraživanje koje je sprovela “password” menadžer aplikacija Keeper otkrilo je koje su najkorišćenije lozinke u 2016. godini. Ukoliko neku od šifri koje su se našle na ovoj listi koristite na Facebooku, odmah je promenite.

Više o ovoj informaciji pročitajte OVDE.

U teškim trenucima, skrhani sopstvenim bolom, ovi roditelji su smogli snage da pomognu drugima. Nino i Andrijana Hrlić su donirali organe svog poginulog sina i spasili troje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA